Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-16, 21:22   #2561
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
moze to takie jak moje te skurcze. ja tydzien temu obudzilam sie w nocy ze skurczami co 3 minuty. pierwszy raz mnie bolaly skurcze bo tak to tylko sie spinal brzuch. a te bolalyi promieniowaly na krzyz no ale jak pisalam wyzej. babka w szpitalu mi nie wierzyla ze sa co 3 minuty wtedy mi czop odszedl. a no i to byla niby reakcja na odstawienie lekow. ale ty lekow nie mialas to nie wiem
No własnie te skurcze to nie było tylko takie spinanie się brzucha tylko odrazu z bólem ale przechodzi już, skurczyki się rozregulowały i osłabły bólowo. Nie zmienia to faktu, ze się wystraszyłam bo wcześniej nie miałam żadnych przepowiadających i tak do końca nie wiedziałam czego się spodziewać, leków żadnych nie brałam w ciąży.
Jakby powróciły to jadę na ktg gdzieś, teoretycznie mam zielone światło do porodu ale wolałabym się wstrzymać - jutro mam dopiero drugie z czterech zajęć w szkole rodzenia i do jasnej anielki zapłacone mam z góry

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora