Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SigmoChłopaki atakują, czyli kto przegoni ciotkę Dottkę w ilości postów- cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-17, 10:01   #382
bebunio
jak promyczek słońca....

Dot.: SigmoChłopaki atakują czyli kto przegoni ciotkę dottkę w ilości postów cz. XIV

witam

idę czytać

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Taani Pokaż wiadomość
Goffka Ty pewnie nie pamiętasz bo Cię wtedy nie było, ale i tak Ci opowiem bo bardzo się chcę z jakimś Chłopakiem podzielić

otóż w piątek lamentowałam tu na wątku, że mi myszka krwawi (myszkę mamy od dwóch tygodni), założyłam też wątek na wizoożu i tam mi ktoś polecił przychodnię ogonek. Myszkę przebadano, zrobiono jej usg i powiedziano nam, że to nowotwór, ale że mysz była osłabiona więc nie nadawała się na operację - dostalkiśmy leki na zatamowanie krwawienia i przeciwbólowe i mieliśmy jechać na operację jak się tylko poprawi. Dziś się poprawiła ale na szczęście nie zdążyliśmy do weterynarza
Właśnie mieliśmy wymieniać mnyszce podłoże - wyjmuje jej dwupiętrową willę i moim oczom ukazują się trzy różowe ciałka

klask i:

tak myślałam, co mysz to mnóstwo myszy potem, też to miałam ale miałam parkę

masz teraz4 myszy, rozdziel je koniecznie jak nie chcesz hodowli

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

za wysokie ale doczytałam, że Schranz zrobi róże

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora