2010-06-17, 12:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
Napisane przez fatal21
A ja mam pytanko.Jaki wieczór panieński sobie wymyśliłyście i kiedy robicie?
|
Ja co prawda mam jeszcze rok do panienskiego ale prawdopodobnie bede miala 2 Jeden tutaj w Anglii z kolezankami stad, a drugi tydzien przed slubem w Polsce. Raczej wybierzemy sie poszalec na parkiecie
Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia
Co do wieczoru panieńskiego...to planuję go zorganizować tydzień przed ślubem...zrobiłam już wstępną listę do kogo zadzwonię w tej sprawie  ...i znalazły się na niej również koleżanki,które nie mogę zaprosić na wesele z różnych przyczyn-niektóre już się zgodziły. Mieszkam w małym mieście tak więc jest niewielki wybór lokali,ale liczy się sam fakt, że się wszystkie razem spotkamy!
|
Fajny pomysl z zaproszeniem tych kolezanek, ktore nie beda na slubie. Moze tez skorzystam
Cytat:
Napisane przez fatal21
Ale tylko spotkanie i drinkacze?Czy jeszcze dodatkowe męskie atrakcje?
Lurde mnie taka forma jakoś nie kręci i nie wiem co wymyslić?Taniec brzucha?Wróżke?też jakoś nie mam na to ochoty.
Kto ma pomysł?
|
U mnie tez zaden streaptiz nie wchodzi w gre.
Nie rozumiem co moze byc fajnego w obcym facecie????
Tutaj w Anglii czesto widze dziewczyny, ktore sa na panienskim w lokalu, poprzebierane za rozne smieszne charaktery - pokojowki, pielegniarki itp. Swietnie to wyglada i byc moze pomysle nad czyms takim. Bedzie smiesznie
|