Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-17, 15:13   #1641
_lato
Rozeznanie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez De_Mon Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!!!

Mogę dołączyć?Przygar niecie Kropka?

Śledzę Wasz watek od wczoraj...najpierw miałam ambitne założenie przeczytać wszystko..poddałam się jednak, bo oczy zrobiły się czerwone i mało mi nie powypadał

Sama nie wiem od czego zacząć..tyle tego jest Może od konkretów: tak też mam swojego staruszka Różnica wieku między nami wynosi dokładnie 19 lat..i co więcej mój Skwarek (bo tak go nazywam pieszczotliwie) jest obcokrajowcem, Anglikiem, żeby było śmieszniej A śmiesznie, bo zawsze się zarzekałam, że nie mogłabym być w związku z obcokrajowcem, ze względu na niemożność komunikacji w ojczystym języku, a jeśli już to na pewno nie z Anglikiem, bo tacy są rozlaźli
Los spłatał mi jednak psikusa. Jeszcze pół roku temu byłam zaręczona w związku z chłopakiem, którego co prawda nigdy mocno nie kochałam, ale który jest wspaniałą osobą i był..bo teraz chyba już nie, moim najlepszym przyjacielem. Myślałam, że silne uczucia istnieją tylko w przypadku pierwszej miłości, a potem już coś takiego się nie zdarza..Dlatego związałam się z K. To były naprawdę fajne czasy, ale chyba gdzieś głęboko zdawałam sobie sprawę z tego, że go nie kocham tak jak powinnam. Aż w końcu pewnego dnia znalazłam pracę w biurze (UK, bo tu mieszkam) i poznałam Skwarka...mojego szefa no i zakochałam się. Wpadłam jak śliwka w kompot Zerwałam z K. i wprowadziłam się do D. Zwariowałam doszczętnie, moi rodzice z początku naprawdę tak uważali, ale teraz widzą, że nie jest tak źle jak sobie wyobrażali i niebawem poznają mojego wybranka
Nie ukrywam, że jest czasem ciężko być w takim związku, dlatego chcę do Was dołączyć moje drogie. Mam o tyle szczęście, ze mieszkam w UK, gdzie każdy pilnuje własnego nosa, najbardziej jednak boję się jednak przyjazdu Skwarka do PL...mieszkam w małym mieście i wiem, że będzie aż wrzało od plotek. Nie wiem czemu się tak tym przejmuje, ale zawsze taka głupia byłam
Dodam jeszcze, że (ku wielkiej mej rozpaczy) musialam zmienić sobie niestety konto na wizazu, bo K znal jego dane, a nie chce zeby dowiedzial sie co sie u mnie dzieje. Nigdy nie powiedziałam, że zrywam z nim dla kogoś innego, wiem, że by go to zniszczyło, mamy teraz całkiem dobre relacje ze sobą i mam nadzieję, że tak zostanie.

Czy któraś z Was spotyka się też ze starszym Anglikiem? Bo z mojej lektury forum wynika, że jest pare dziewczyn, które są z obcokrajowcami, ale jakoś nie zauważyłam, żeby któraś była akurat z obywatelem wysp

De_Mon witamy serdecznie u mnie jest taka sama róznica wieku 19 lat i tez nie wiem co we mnie wstąpiło ze tak bardzo mocno go pokochałam Nie załuję jestesmy razem ponad rok jest naprawde dobrze azeby nie zapeszać (tfu x3 ) A ile masz lat?

foremnko słodka jedziemy nad nasze piękne morze, nad Bałtyk

Muszę sie pochwalić jak na razie mam wszystko do przodu tzn. egzaminy hihi
Tylko ze grypa mnie łapie jej....

Cytat:
Napisane przez foremka001 Pokaż wiadomość
aivilo to mieszkanie mieliscie kupic czy wynajac?
a i domyslam sie, ze nowy avatar to aivilo w romantycznym wadaniu?
Tak, to pewnie Nasza piękna Aivilo

_lato jest offline Zgłoś do moderatora