2010-06-17, 22:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000
Genialne! Jak mnie ktos kiedyś zdradzi (oby nie  ) to zrobię tak samo 
|
Cytat:
Napisane przez kicccia
I JA !!!
|
Znaczy się co? Każecie sobie loda zrobić?  
Cytat:
Napisane przez Labirynth
Ja tez niecierpię japonek, niestety te sa pomiędzy sandały a japony... uwiera mnie strasznie i tego właśnie niecierpię, ale to byladesperacja, w miare cena. Stare mi sie rozwaliły sandały na ulicy, weszłam do Boti, wzięłam te, do kasy i mam, ale nie powiem szlak mnie trafia z tym paseczkiem między palcami 
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------
U mnie w miście widziałam całkiem ciekawe płaskie klapki, ja nie nosze ani klapek ani japonek, tylko sandały i to minimalnez jaknajmniejsza ilością paseczków.... te kupione akt desperacji i ekstremalnej sytuacji
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------
Ja już mam całkiem przyzwoite te nogi. Filtr 20 i opalanie przed 12 , albo po 17... więcej nie opalam, bo nie lubię nadmiernej opalenizny... jakoś 
|
Za to ja uwielbiam japonki A nóg wolę nie pokazywać. Żona młynarza normalnie... ale kiedy ja mam się opalać???? Godzinę temu z pracy wróciłam 
Dowiedziałam się dziś z nieoficjalnych źródeł, że o swoją głowę w pracy to nie mam się co bać. Tzn. że mnie na pewno nie zwolnią... Tylko że ja jeszcze sama nie wiem czy przyjmę kolejną umowę :P Zalezy ile zaproponują. Bo jak taką samą kasę jak teraz za te wszystkie obowiązki to się na nich chyba wypnę.
|
|