Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-18, 07:43   #4905
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a bardzo dużo mówią o trybie życia itp.
Podobno podczas wojny Niemcy robiąc łapanki patrzyli właśnie na dłonie - bo od razu widac kto miał delikatne dłonie inteligenta, a kto ciężkie, spracowane pracownika fizycznego.
Z kolei naukowcy odkryli ponoć, ze z powodu wyższego poziomu testosteronu większość mężczyzn ma dłuższy palec serdeczny od wskazującego (co nie jest regułą, bo ja takie też mam ), a kobiety na odwrót
Do tego sam wygląd paznokci, ich czystość itp...
No i w ogóle lubię patrzeć na sposób, w jaki ludzie poruszają dłońmi, palcami, gestykulują... zwłaszcza w tańcu to najpiękniej widać
oo no proszę nigdy się w to az tak nie wczuwałam ja mam krótszy palec serdeczny od wskazującego , ale musze zobaczyć jak ma TZ

A ja kiedys wyczytałam ze im grubszy ma facet palec wskazujący tym ma " porzadniejsze" przyrodzenie i kiedyś bardzo na to zwracałam uwagę nawet TZ o tym powiedziałam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora