Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania zaczynamy i juz na wiosne kołysamy :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-18, 08:34   #10
Aliczka88
Zadomowienie

Dot.: Starania zaczynamy i juz na wiosne kołysamy :D

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Hej chyba niezbyt pasuje do tego watku, ale chatnie dolacze Nasze starania trwaja juz 9 miesiecy, mamy troszke problemow (z tyc wiekszych niestety), ale mam nadzieje, ze i do nas kiedys zawita fasolka, a tymczasem chetnie bede sledzic Wasze staranka
Ja biore tylko kwas foliowy i magnez (tylko teraz, bo sa straszne upaly i kreci mi sie w glowie:/), jestem przebadana od stop do glow, biore eutyrox na tarczyce, obecnie anty przez 2 miesiace na uregulowanie pracy jajnikow (mam pco), pozniej bede stymulowana clostybegytem, waze dosc malutko, ale z kolei naczytalam sie, ze wlasnie szczuple kobiety narazone sa na dosc duze przybieranie wagi w ciazy, czego chcialabym uniknac, plywam i uprawiam yoge, mam nadzieje, ze w czasie ciazy tez bede mogla kontynuowac jakis sport.
Moj maz nigdy nie palil, nie pije, odzywaimy sie bardzo zdrowo, a tu okazalo sie, ze ma zylaki powzorka nasiennego, no i kiepsciutkie wyniki nasienia, czekamy na operacje, tymczasem zazywa l-arginine, witamine C, preparat cynkowy.
Troszke sie rozpisalam...
Aliczka88 kosmetyczka powiadasz, moze Ty cos zaradzisz na te moje syfy, szczegolnie w okolicach zuchwy, to wlasnie pco chodze do kosmetyczki na czyszczenie prawie co miesiac, czasem uzywa kwasu glikolowego, oh czego to ja juz nie probowalam, 28 lat prawie na karku i jeszcze te sygy, chyba do 50-tki mi sie bede robic wrrrr
Oj moja Ty biedna Aż dreszcz po plecach przechodzi jak sie czyta takie rzeczy, strasznie mi przykro ale wierze, że sie uda. Jedni raz dwa i bez problemu a inni przez piekło muszą przechodzić, ale napewno za te męki los sie Wam odwdzięczy w postaci małego dzidziusia
Co do syfków.... Jak napisałaś, że masz czyszczenie praktycznie co miesiąc i kwasy to w zasadzie najważniejsze rzeczy przy leczeniu trądziku, kobitki do nas chodzą też na peeling kawitacyjny, jedna przemywała co wieczór twarz wodą utlenioną i rzeczywiscie sie jej polepszyło, ale to też napewno sprawa hormanów i leków które przyjmujesz. Stosujesz jakies kremy napewno i toniki, może warto je zmienić, może skóra sie juz za bardzo do nich przyzwyczaiła i są mało skuteczne...

Ja sobie wstałam, zjedlismy z mężem jajecznice ze szczypiorkiem, wypilismy kawe i pojechał do pracy a ja ogarnęłam troche dom i zasiadłam do komputera mam na 12 a musze jeszcze zdążyć obiad ugotować. W niedziele znowóż musze wstać o 4 rano bo siedze w komisji wyborczej bynajmniej nie z powodów fascynacji politycznej ale czysto zarobkowych Nawet nie wiem na kogo głosować... Chyba na Korwina

P.S Nie wiecie ile trzeba przepracować aby dostać kuroniówke?

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując