2010-06-18, 10:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Napisane przez hania811
Ja zawsze kibicuję tym słabszym  lubię jak faworycie w dupę dostają..tak jak wczoraj Francja od Meksykanów dostała 
Ja jak zawsze trzymam kciuki za Holandię. 
|
Ja też wczoraj byłam za Meksykiem Poza tym cieszę się, ze Szwajcaria pokonała Hiszpanów. Ja kibicuję Anglii i Wybrzeżu Kości Słoniowej, bo tam grają moi ukochani piłkarze 
Cytat:
Napisane przez L_V
Dzień dobry!
Do Warszawianek - gdzie można zamówić fajną kuchnie za rozsądne pieniądze (max do 25 tysięcy). Jakie sa terminy oczekiwania i gdzie mają duży wybór materiałów (fajne szyflady, stal szlachetna, fornir na wysoki połysk, etc).
Dori - jakie są nowości warte uwagi?
|
Tutaj były bardzo fajne kuchnie na wystawie w Parku Handlowym Targówek. Ceny te, które widzieliśmy (tylko szukaliśmy inspiracji więc ceny nas nie interesowały) to może udało by się do 25tys. Tu jest ich strona:
http://www.maxxkuchnie.pl/
Swoją drogą niezłą kasę na kuchnie chcesz przeznaczyć.
Cytat:
Napisane przez L_V
Nie wiem po co ta kobieta wydzwania do Ciebie z takimi niepsrawdzonymi wiadomościami, panike sieje niepotrzebnie. WKurzyłabym się. 
|
Dokładnie. Powinna dla siebie takie przypuszczenia zatrzymać a nie siać panikę.
Cytat:
Napisane przez miskowa
[/COLOR]właśnie, Madziu, przypomniało mi sie, że ty się chyba z jęczmieniem męczyłaś. Masz jakiś sposób na to? Wyglądam dziś, jakby mi tż przyłożył co najmniej, no i w takim miejscu mi się to zrobiło, że boli i męczy. Potrzebuję ratunku a nie wiem, co poradzić?
|
Ja pocieram obrączką i zawsze skutkuje.
|
|
|