Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-18, 10:37   #4865
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja zawsze kibicuję tym słabszym lubię jak faworycie w dupę dostają..tak jak wczoraj Francja od Meksykanów dostała
Ja jak zawsze trzymam kciuki za Holandię.
Ja też wczoraj byłam za Meksykiem Poza tym cieszę się, ze Szwajcaria pokonała Hiszpanów. Ja kibicuję Anglii i Wybrzeżu Kości Słoniowej, bo tam grają moi ukochani piłkarze

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Do Warszawianek - gdzie można zamówić fajną kuchnie za rozsądne pieniądze (max do 25 tysięcy). Jakie sa terminy oczekiwania i gdzie mają duży wybór materiałów (fajne szyflady, stal szlachetna, fornir na wysoki połysk, etc).

Dori - jakie są nowości warte uwagi?
Tutaj były bardzo fajne kuchnie na wystawie w Parku Handlowym Targówek. Ceny te, które widzieliśmy (tylko szukaliśmy inspiracji więc ceny nas nie interesowały) to może udało by się do 25tys. Tu jest ich strona:

http://www.maxxkuchnie.pl/

Swoją drogą niezłą kasę na kuchnie chcesz przeznaczyć.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Nie wiem po co ta kobieta wydzwania do Ciebie z takimi niepsrawdzonymi wiadomościami, panike sieje niepotrzebnie. WKurzyłabym się.
Dokładnie. Powinna dla siebie takie przypuszczenia zatrzymać a nie siać panikę.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
[/COLOR]właśnie, Madziu, przypomniało mi sie, że ty się chyba z jęczmieniem męczyłaś. Masz jakiś sposób na to? Wyglądam dziś, jakby mi tż przyłożył co najmniej, no i w takim miejscu mi się to zrobiło, że boli i męczy. Potrzebuję ratunku a nie wiem, co poradzić?
Ja pocieram obrączką i zawsze skutkuje.