2010-06-18, 12:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
Napisane przez ladybitch
!!! Drogie Wizażanki z Warszawy !!!
Czy któraś z Was będzie może w ten weekend w Złotych Tarasach na zakupach ? Mam bardzo ważną sprawę -sprawdzenia czegoś w Zarze, bo sama będę miała możliwość bycia tam dopiero w dniu wyprzedaży  Jeżeli ktoś byłby chętny do pomocy proszę o kontakt priv. 
Dziękuję 
|
Szkoda, że wcześniej nie napisałaś, bo byłam wczoraj w ZT, a teraz też wybieram się dopiero w dniu wyprzedaży.. 
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------
W wątku wyprzedażowym jedna z dziewczyn napisała:
Cytat:
Wyprzedaże w sklepach Inditexu zaczynają się 25 czewrca tj. piątek a nie jak wyżej wspominano w czwartek. Odkąd powstał pierwszy sklep inditexu w Polsce zawsze był to ostatni piątek czerwca i tym razem również. inditex nigdy nie robi wyprzedaży w czwartek. Byłam kilka razy w Barcelonie skąd się wywodzi iditex i tam również wyprzedaże zaczynają się w piatęk . Rozmawiałam ze sprzedawcami i oni również mówili o piątku
|
Wiem, że jestem już pomału nudna, ale poprosiłabym zwłaszcza dziewczyny pracujące w Zarze o potwierdzenie, czy będzie to czwartek, czy może jednak piątek/sobota
Jestem w trakcie sesji i nie chciałabym jeździć na marne, nie mówiąc już o psychicznym nastawieniu
|
|
|