|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez Karmenka
1,5 za kobiałkę było.
Ale to szypułkowane, więc są droższe i ciężej się je rwie.
Ładnie to by się rwało, ale takie fatalne miał pole i truskawki, że nie dało rady.
Pierwszego dnia padało, więc na polu byliśmy 3 h ale i tak urwałam 29. Ale tamto pole to ładne, duże truskawki, w dużych odstępach posadzone.
Rano następnego dnia poszliśmy je kończyć to 38 natargałam  a po południu na to brzydkie pojechaliśmy to już 18 tylko  . Ale zarośnięte truskawki, małe, niedojrzałe bo blisko siebie rosły, odgarniać te krzaczory trzeba było to i kiepsko się rwało, a to pole to ogromne miał więc uciekłam z niego, nie opłacało mi się.
Ledwo 50 zł dziennie zarabiałam, a na tym ładnym, małym bym i ponad 100 zarobiła bo się dobrze rwało.
|
ładnie dałaś radę. ja za jeden dzień zarobiłam tylko 35zł,ale do tej pory leczę zakwasy, strasznie bolą mnie nogi od tyłu.
Cytat:
Napisane przez czijo
A ja jestem w Mielcu  nie wyciągnęłam naczyń ze zmywarki (straszne) i mama powiedziała że jestem nienormalna i żebym sobie wreszcie gdzieś pojechała bo ma dość. To spakowałam się i pojechałam 
|

jesteś świetna.
Cytat:
Napisane przez BeaS
Impreza fajna, haha, śmiesznie było, bo bylo bardzo dużo osób z szefostwa i dziwnie trochę się czułam patrząc jak tańczą. xD Bo dosyć odważnie tańczyli, alkohol zrobił swoje.
Karaoke było. Ale ludzie z firmy śpiewają.  Mogliby spokojnie się gdzieś pokazać.
Przecież ja spokojne życie wiodę.  Raptem dwie imprezy i już szaleńcu. 
Marty nie było, bo nie jest jeszcze zatrudniona, pewnie dziś będzie miała egzamin i jej powiedzą czy ją przyjmują.
To chodź do call center. 
|
fajnie, że impreza się udała pewnie teraz jesteś nieprzytona w pracy 
aa, no to za Martę!
u mnie w mieście nawet w call center mnie nie chcą. 
Cytat:
Napisane przez Claaire
Oj, nie wiem jeszcze. W sumie Tż chciał Europę całą  ale ja chyba nie jestem na tyle odważna  Chociaż... moja koleżanka stopem pojechała do Moskwy i Rimini. No nie wiem, zobaczymy. A Wy gdzie ? 
|
Rimini 
my chcieliśmy początkowo do Krakowa,a teraz na stronie z ofertami na stopa sprawdziłam i pojedziemy najpierw od nas do Warszawy,mamy tam cały dzień na chodzenie i o 17:00 z Warszawy do Poznania. bo jest strona i tam zapisują się kierowcy chętni podwieźć kogoś na stopa, podają godzinę, dzień i kierunek podróży.
nocleg postaram się wykombinować u brata ciotecznego w akademiku, bo on tam studiuje. damy radę ;p
Cytat:
Napisane przez Karmenka
mogłam więcej, ale już nie chciałam tam siedzieć. Plecy bolą od takiej pracy bardzo.
I kolano mnie dziś strasznie boli.
Ja też, aż do wiki zajrzeć musiałam
Mnie też, 4 dni w truskawkach
|
plecy? nogiii masakra.
ciężka praca, to fakt.
a ja nadal jem truskawki, jakoś mi nie przeszkadza, że tyle się przy nich naskakałam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."
Studentka 
Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-18 o 15:40
|