Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Technik farmacji -warto?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-18, 18:28   #521
ewusia1
Przyczajenie

Dot.: Technik farmacji -warto?

Cytat:
Napisane przez PP1820 Pokaż wiadomość
Tak tak do Rzeszowa strasznie fajni są tam ludzie, zwłaszcza w sekretariacie mam nadzieje, że z resztą będzie podobnie No to składaj składaj papiery ewusia o ile Cię to pociąga to nad czym się zastanawiać?

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

A i jeszcze jedno... czy to normalne, że nic z tego nie wiem?
Rp.
Codeini phosphatis 0,03
Metamizoli natrici 0,01
Acidi acetylsalicilici 0,1
M.f. pulvis
D.t.d No 20
S: 3x dziennie 1 proszek

Tego dopiero będę się uczyć czy już powinnam co nie co kumać ze średniej szkoły?
Bo się zastanawiam gdzie ,w jakiej szkole robić tego technika w Warszawie.Jest kilka szkół.A dla mnie kryterium wyboru jak na razie jest miesięczny koszt.Bo niestety na dzienne,bezpłatne jestem już za stara.Myślę o Awangardzie,PPSF(Prywatne Policealne Studium Farmaceutyczne) lub właśnie Akademii Zdrowia.

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez PP1820 Pokaż wiadomość
Tak tak do Rzeszowa strasznie fajni są tam ludzie, zwłaszcza w sekretariacie mam nadzieje, że z resztą będzie podobnie No to składaj składaj papiery ewusia o ile Cię to pociąga to nad czym się zastanawiać?

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

A i jeszcze jedno... czy to normalne, że nic z tego nie wiem?
Rp.
Codeini phosphatis 0,03
Metamizoli natrici 0,01
Acidi acetylsalicilici 0,1
M.f. pulvis
D.t.d No 20
S: 3x dziennie 1 proszek

Tego dopiero będę się uczyć czy już powinnam co nie co kumać ze średniej szkoły?
a ile Ty będziesz płaciła za swoją szkółkę w Rzeszowie?i tak po prostu zaniosłaś papiery,wypełniłaś formularz i już jesteś przyjęta?