Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 13:39   #235
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

a jak Twój teraz reaguje na słowa o dziecku??

ech... chyba się dziś przytule do niego jak wróci i wyjasnie, ze mnie źle zrozumiał
mój na słowo dziecko reaguje jak płachta na byka chce mieć dziecko, lub dzieci ale jeszcze nie teraz, najpierw chce się dorobić, tj. willa z basenem, super fura i swoja firma. tylko czy mu zycia na to starczy. Własnie problem jest w tym, ze mamy zupełnie inne priorytety w życiu, co wcześniej przed slubem nie było tak widoczne. dla mnie liczy sie tylko rodzina, dzieci i kochający mąż i życie na takim poziomie na jakim teraz żyjemy starczyło by mi wystarczajaco, jest bez luksusów ale oboje mamy pracę i na rachunki i jedzenie spokojnie by starczyło. Ja marze sobie że jak się użadzimy w naszym mieszkaniu, (co nam na pewno z rok zajmie bo na razie mamy tylko kanapę i lodówkę i mieszkanie do remontu) to tz zechce dzidzię. mam taką cichą nadzieję, bo jak nie to pewnie będzie nieciekawie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora