Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 13:52   #2671
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
No właśnie

Taki trudny był? Ja wiem tylko, że było coś o radioaktywnych biedronkach. Ale mój brat wyłożył się na pytaniu, gdzie są w Polsce złoża węgla

No nie cierpi. Zamiast książek przynajmniej czyta wikipedię. To jego rytuał - codziennie jak dorwie się do komputera mamy, klika na wiki na dzisiejszą datę i patrzy, czego są rocznice, i klika na różne nazwiska, które go zainteresują. Czasem mnie rozbraja potem swoją wiedzą

No to lajtownie

Spoko, znalazłam zapis, że "ilość prób rejestracji jest nieograniczona"

Mój tata też lubił czytać. Zawsze siedział w kuchni z książką.
Dla mnie osobiście był dosyć trudny, przeglądałam sobie pytania. o radioaktywnych biedronkach mówili wszędzie.

Oo fajnie, ja w wieku 16lat jeszcze nie miałam takiego parcia na wiedzę.. a szkoda. Lubiłam czytać książki, zawsze, ale wtedy moim guru była Nowak, Musierowicz, Coelho..

Aa, to dobrze

Mój tata ostatnio mnie rozbroił,bo czyta 'Pana samochodzika', bardzo fajne powieści podobno, choć tytuł zabawny.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora