Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 12:55   #910
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Sas kochana.... jak ja ci współczuje i jednocześnie nie wiem co ci poradzić abyś choć troszke poczuła się lepiej. Doskonale opisałas swą sytuację ale ja tu widzę kilka wyjść przede wszystkim- powrót za granice. Skoro widzisz co tu sie dzieje, że Tż musi utrzymywać tyle osób i wcale mu się nie dziwie ze się denerwuje, bo nawet chcąc uzbierać dla was na jakąś przyszłośc to nie może, i to jest bardzo frustrujące. A tak wogóle to kto mieszka w domu poza toba mamą i tż? bo nie napisałaś. Ile ci zostało jeszcze tych studiów? I nie myśl ze jest tragedia, bo tak na prawdę są wyjścia z tej sytuacji!!!!
dzieki slonce, mieszkamy w trojke, a studia zostaly mi jeszcze dwa lata..ja zdjae sobie sprawe z tego ze jak nie znajde pracy to zagranica to jedyne wyjscie tylko taknaprawde ja nie chce tam wracac zle sie tam czulam i wogole..nio ale jak nie bedzie wyjscia..najwiekszy paradoks jest taki ze tutaj mamy juz sporo swoje mieszkanie, dzialka autka i tz pracuje i wmiare dobrze zarabia ja zawalam na calej linni z ta praca nio... zobaczymy co sie podzieje do wrzesnia.... ja po prostu chcialabym czuc sie potrzebna a nie jak jakis pasozyt
sas jest offline Zgłoś do moderatora