2010-06-19, 14:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Cytat:
Napisane przez Layla79
czyli powinnam zacząć się cieszyć za 3 tyg., czyli z końcem I trymestru.  a kiedy Ci wywaliło brzuch?
|
Tak naprawdę to nie wiem, czy już mi wywaliło czy jeszcze nie. Ja brzuch widzę i to spory, ale ludzie postronni na pewno nie. Ze starych ubrań nie mieszczę się tylko w obcisłe dżinsy, w lnianych spodniach i w niektórych dżinsach jeszcze chodzę. Gorzej z bluzkami, bo miałam dużo krótkich i obcisłych w musiałam wszystkie wydać młodszej siostrze, a teraz nie mam w czym chodzić. Na szczęście zaczęły się już letnie wyprzedaże, to sobie coś nowego kupię. Jestem chudzielcem i zawsze miałam płaski, a nawet wklęsły brzuch, więc ten obecny, lekko zaokrąglony trochę mi przeszkadza. Po prostu czuję się gruba jak świnia.
Cytat:
Napisane przez Weronisia
Objadłam się gęstą pomidorówką i nie chcę mi się już robić nic. A jeszcze krokiety chcę zrobić.... chyba przysnę nad patelnią 
|
Weronisia, uwielbiam jeść krokiety, ale nie lubię ich robić. Strasznie dużo pracy przy tym.
Ja dziś jadłam ostatni samotny obiad, jutro wraca mój mąż (po ponad czteromiesięcznym pobycie zagranicą).
|
|
|