Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 14:30   #1999
kasiule
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
czyli powinnam zacząć się cieszyć za 3 tyg., czyli z końcem I trymestru. a kiedy Ci wywaliło brzuch?
Tak naprawdę to nie wiem, czy już mi wywaliło czy jeszcze nie. Ja brzuch widzę i to spory, ale ludzie postronni na pewno nie. Ze starych ubrań nie mieszczę się tylko w obcisłe dżinsy, w lnianych spodniach i w niektórych dżinsach jeszcze chodzę. Gorzej z bluzkami, bo miałam dużo krótkich i obcisłych w musiałam wszystkie wydać młodszej siostrze, a teraz nie mam w czym chodzić. Na szczęście zaczęły się już letnie wyprzedaże, to sobie coś nowego kupię. Jestem chudzielcem i zawsze miałam płaski, a nawet wklęsły brzuch, więc ten obecny, lekko zaokrąglony trochę mi przeszkadza. Po prostu czuję się gruba jak świnia.

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Objadłam się gęstą pomidorówką i nie chcę mi się już robić nic. A jeszcze krokiety chcę zrobić.... chyba przysnę nad patelnią
Weronisia, uwielbiam jeść krokiety, ale nie lubię ich robić. Strasznie dużo pracy przy tym.
Ja dziś jadłam ostatni samotny obiad, jutro wraca mój mąż (po ponad czteromiesięcznym pobycie zagranicą).
kasiule jest offline Zgłoś do moderatora