|
Zadomowienie
|
Dot.: Wyprzedaże wiosna-lato 2010
Cytat:
Napisane przez pronunciation
e tam, powoli i u nas to widać 
kiedyś byłam świadkiem jak babki wyrywały sobie torebkę w Zarze i kłóciły się o to, która to ją pierwsza zobaczyła, a która dotknęła
mnie bardziej denerwuje, ten burdel co to się zaczyna robić na podłodze po 1h otwarcia sklepu, a np. w Bershce to już po 10 min 
|
oj tak, ludzie naprawde nie szanuja rzeczy,ktore ktos inny chetnie by kupil gdyby nie byly cale w kurzu z podlogi w bershce to jest najbardziej widoczne, pamietam jak na wyprzedaze zimowe zostawilam sobie bershke na popoludnie to myslalam ze padne jak weszlam, mniej ciuchow bylo na stolach i wieszakach niz na podlodze sklepu i w przymierzalniach... w innych sklepach inditexu bylo nieporownywalnie bardziej kulturalnie,ciekawe czemu... 
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne
To świetnie  , bo w piątek w południe mam egzamin i nie zdążyłabym odwiedzić tych kilku sklepów Zary, które zaplanowałam
Haha też mam identyczne spostrzeżenia tyle że spod Zary 
Co do stroju to się nie martwię, bo rzeczy z wish listy mam już dawno zmierzone  Byle by było wygodnie i odpowiednio do pogody
A skąd my niby miałybyśmy wiedzieć, że akurat tego dnia rozpoczynają się wyprzedaże?
Nie bardzo rozumiem.. ja wolę pójść na zakupy pierwszego dnia wyprzedaży rano, kiedy mam jeszcze pełen wybór rzeczy w nieprzebranej rozmiarówce, poukładany na półkach i wieszakach, a nie ubrudzonych fluidem/pogniecionych/rozprutych walających się po podłodze, nie muszę stać w kilometrowych k0lejkach do przebieralni i kasy, ani denerwować, że nie mogę niczego znaleźć 
I bynajmniej nie uważam, żeby uwłaczało to mojej godności, że skorzystam z okazji kupna wypatrzonych rzeczy trochę taniej, a dla własnej wygodny wstanę wcześniej i pojadę na otwarcie sklepu 
|
zgadzam sie w 100% nie uwlacza to mojej godnosci,ani niczemu innemu,ze kupie czyste ubrania w swoim rozmiarze, kiedy jest jeszcze malo ludzi
Cytat:
Napisane przez Iwonalodz
Mnie się też wydaje, że pierwszego dnia to większy wybór, mniej rzeczy przebranych, "zniszczonych", wysmodranych  i nie ma to nic wspólnego z godnością, bardziej ze szczęsciem  i zaradnością 
Chyba też tego 24 wybiorę się do Zary
Łodzianki gdzie jedziecie?  ja chyba wybiorę się do dalekiego Portu 
|
świete slowa, ja tez jade do portu, najpierw... pewnie sie spotkamy hihi
Cytat:
Napisane przez q_kaska_q
czemu wyprzedaze przypadaja akurat w czasie sesji  dla dobra studentow powinni cos z tym zrobic... ;]
W zimowej sesji przez egzamin nie wybralam sie do Zary po upatrzony plaszczyk a jak juz mialam po niego czas isc to go nie bylo ;(
|
no to akurat jest prawda, nie moge spokojnie pobuszowac bez wyrzytow sumienia bo mam egzaminy 
Cytat:
Napisane przez blebleble22
Są plusy i minusy pierwszego dnia wyprzedaży, ty przedstawiłaś plusy, surykata minusy (w mojej opinii, oczywiście). Dla mnie ten bilans jednak kończy się na minusie, jeśli to naprawdę wygląda tak, jak to opisała surykata. No ale ja nigdy nie byłam maniaczką wyprzedaży, może to dlatego 
|
ja przedstawilam humorystycznie jak to wyglada,nie jako minus dla mnie sa same plusy pierwszego dnia
|