Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przeprowadzka do Warszawy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 14:37   #13
katarzyyyna
Raczkowanie

Dot.: Przeprowadzka do Warszawy

Cytat:
Napisane przez Coma_ Pokaż wiadomość
Samotność w wielkim mieście to powszechny problem może znajdź sobie jakieś zajęcie? Szkoła, praca, kurs języka? Skoro przyjechałaś za facetem i rzuciłaś dla niego wszystko, on też powinien stanąć na wysokości zadania i zorganizować Ci jakoś czas, a przynajmniej wesprzeć w tym.
Mój chlopak zapisał mnie na kurs, jednak kurs zaczyna sie w lipcu wiem, to juz niedlugo(2 tyg), tylko jestem osoba niecierpliwa i nienawidze sie nudzic

Cytat:
Napisane przez żanetka91
A w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja tez sie niedawno przeprowadzilam do warszawy i nikogo nie znam
Dokładnie to miasto pod Warszawą Ząbki.

Cytat:
Napisane przez pycia17
ja mieszkam na wsi mieszka tam ok300 mieszkańców , duszę się w takim otoczeniu, bez pracy;/ mój narzeczony mieszka w warszawie bardzo bym chciała zamieszkać z nim i zrobić cos z swoim życiem,czuje sie niespełniona na wsi ;/ ale problem drugi nie wiem jak najbliższa rodzina zareaguje ale marzenia są najważniejsze
ja wychowywałam sie na wsi 150 mieszkanców... wies jest fajna, bo cisza, spokój, zero pośpiechu, ale rozwijac sie, zwłaszcza dziewczynie ciężko... No i ta moja wioska byla taka ze mieszkali tam głównie emeryci, ludzie młodzi konczyli szkoly i wyjezdzali...
katarzyyyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując