2010-06-19, 14:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przeprowadzka do Warszawy
Cytat:
Napisane przez Coma_
Samotność w wielkim mieście to powszechny problem  może znajdź sobie jakieś zajęcie? Szkoła, praca, kurs języka?  Skoro przyjechałaś za facetem i rzuciłaś dla niego wszystko, on też powinien stanąć na wysokości zadania i zorganizować Ci jakoś czas, a przynajmniej wesprzeć w tym.
|
Mój chlopak zapisał mnie na kurs, jednak kurs zaczyna sie w lipcu wiem, to juz niedlugo(2 tyg), tylko jestem osoba niecierpliwa i nienawidze sie nudzic
Cytat:
Napisane przez żanetka91
A w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja tez sie niedawno przeprowadzilam do warszawy i nikogo nie znam 
|
Dokładnie to miasto pod Warszawą Ząbki.
Cytat:
Napisane przez pycia17
ja mieszkam na wsi mieszka tam ok300 mieszkańców , duszę się w takim otoczeniu, bez pracy;/ mój narzeczony mieszka w warszawie bardzo bym chciała zamieszkać z nim i zrobić cos z swoim życiem,czuje sie niespełniona na wsi ;/ ale problem drugi nie wiem jak najbliższa rodzina zareaguje ale marzenia są najważniejsze 
|
ja wychowywałam sie na wsi 150 mieszkanców... wies jest fajna, bo cisza, spokój, zero pośpiechu, ale rozwijac sie, zwłaszcza dziewczynie ciężko... No i ta moja wioska byla taka ze mieszkali tam głównie emeryci, ludzie młodzi konczyli szkoly i wyjezdzali...
|
|
|