Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SigmoChłopaki atakują, czyli kto przegoni ciotkę Dottkę w ilości postów- cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 15:42   #1693
mourie
Zakorzenienie

Dot.: SigmoChłopaki atakują czyli kto przegoni ciotkę dottkę w ilości postów cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
biedna
Ale tutaj masz żelazny argument, że jak mogłaś zamówić te nude, skoro na zdjęciu były szare, czarne i granatowe. Nie wciśnie Ci facet, że to ten kolor, bo porównując zdjęcie z dostawy z tego tygodnia jak byk widać, że te co są u Ciebie to te pierwsze z lewej a zamawiane przez nas szare odpowiadają szarym na nowym zdjęciu.
mam nadzieję, ze nie namieszalam za bardzo.
tyle tylko, że o tym dowiedziałam się dopiero przy wczorajszej dostawie...
Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
No właśnie... Dlatego lepiej może nie zakładać, że nie pozwolą Ci zwrócić, tylko po prostu się wykłócić... I jak będą mieć szare, to oni przesyłają Tobie, a jak nie, to te zostają u Ciebie. Ja np. wolę mieć nude niż żadne, jeśli szarych nie będzie
Wczoraj wykłócałam się o czarne. W poniedziałek spróbuję jeszcze raz tym razem z tymi, ale nie chcę, żeby te zamówienia trwały w nieskończoność, dlatego chcę mieć już od Waszej strony jakieś rozwiązanie.
I nie ma takiej możliwości, że ja te sobie trzymam, a jak będą inne to dopiero im mogę odesłać poza tym myślałam, że jak nie będzie tych szaro-brązowych to wiadomo, że pierwszeństwo będą miały osoby z pierwszego zamówienia do decyzji, czy jednak zwrot kasy - ale automatem mam osobę na ich miejsce, albo buty i zwrot dla osoby, która brała udział w drugim zamówieniu ...

Poza tym jeszcze jedna sprawa - a co jeśli nie ma już tamtego koloru?
I właśnie dlatego wrzucili nowe zdjęcie z tym kolorem butów?
Oni mi każą odesłać ten karton, a dopiero wtedy zamówią inny kolor, a jeśli okaże się, że go nie będzie zostaniemy bez niczego?
Te buty są tak wygodne i fajne, że nie chciałabym takiej sytuacji...
Dlatego pomyślałam tak, żeby te mieć i znaleźć na nie zastępstwo, a zamówić drugi raz tamten kolor.

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-06-19 o 15:55
mourie jest offline Zgłoś do moderatora