2010-06-19, 15:54
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Napisane przez parodia
Olga, a na pewno nie dasz rady się wyprowadzić w czasie studiów, pracować weekendami i może ze znajomymi coś wynająć? Jak pisałam niżej (bo ja nie piszę po kolei nigdy  ), ja osobiście nie wyobrażam sobie mieszkać dłużej z rodzicami. Oczywiście, kocham ich, będę pewnie na początku co tydzień przyjeżdżać, później rzadziej, ale mam prawie 19 lat i najwyższy czas wyprowadzić się z domu
Miałam tyle samo 
|
No wiesz, ciężko byłoby wystartować. Wszyscy moi wyjeżdżający znajomi mają jakieś wsparcie od rodziców, przynajmniej na początku, albo kredyt studencki. A ja nic.
To jak Ty tyle miałaś, to znaczy, że będą z niego ludzie 
Cytat:
Napisane przez star15
'Morda wspiera tylko znajome mordy'  czadowa piosenka
Wiadomości oglądam bardziej po to, by wiedzieć, co się na świecie dzieje ;-) i nie ograniczam się tylko do tvp1 czy tvn, bbc dla mnie też istnieje, więc weryfikuję trochę.
I wiem, wieem, że w tv przedstawiają polityków tak jak chcą przedstawić, a nie takimi, jacy są naprawdę, ale oglądam, by wiedzieć, o co cho. 
Ostatnio oglądałam Kropkę nad i z Napieralskim, żeby zobaczyć, jak go Olejnik będzie gnębić  i przyznaję, że ładnie wybrnął, tam miejsca na manipulację medialną nie było.
|
Najbardziej podobają mi się w niej te nagrania. "Co do konopi... yhhhhh... no oczywiście, trzeba walczyć z marihuaną, ale czy marihuana jest z konopi...?"
Wiesz, inna sprawa, jak media manipulują ludźmi, ale ja już po prostu nie mogę patrzeć na naszą (bez)klasę polityczną.
|
|
|