Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 14:56   #4259
CharLizZie
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Wróciłam po tygodniowej nieobecności, pamięta mnie ktoś?
Mam 9 takich dłuższych stron do nadrobienia, kto mi pomoże ogarnąć? Co się działo?

Dzisiaj wreszcie weekend, byłam nie do życia w tygodniu przez te egzaminy. Ale za to jaki cudowny dzień dzisiaj. Już mówię dlaczego.
Weszłam dziś tak w sumie od niechcenia na stronę etorebki. I co? Mabel turkusowa przeceniona Jakie to było miłe zaskoczenie Tylko czy ona już tak długo wisi przeceniona? Oby w przyszłym tygodniu jeszcze tak pozostała.
Druga sprawa, która wywołała we mnie okrzyk dzikiej radości to to, że we Wro będzie mini miasteczko Reanault F1 team i pełno różności z tym związanych, zobaczę bolid Renault! Wiem, dziwna jestem, ale dla mnie to super sprawa.

Oki idę Was czytać, może do nocy ogarnę

I zapraszam jeszcze do skorzystania z mojego kodu, bardzo bardzo proszę
witam z powrotem
mabel turkusowa jest już dosc długo przeceniona, ale od przeceny nikt się nie pochwalił jej zakupem, wnioskuję, więc, że prędko nie zniknie
jeśli chodzi o etorebkowe nowości to przecenili Paleye na 89, są trzy nowe kolory Emilii (brudny róż , granat, czerwień), Marella zeszla do 69... ogólnie głównym tematem forum są teraz Emilki w milionach kolorów

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora