2010-06-19, 15:58
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: HB czy All Inclusive
Cytat:
Napisane przez Ada1986
jesli tylko dasz rade to jedź  nie będziesz żałować...no ale wiadomo jak jest od finansów wszystko zależy...jak tu teraz i o tym piszecie to tez bym sobie pojechała  .............. co do skiatos to tam własnie był rejs na tą wyspeke z delifanami skaczącymi z wody, tańczacym zorbe kapitanem statku i wylegiwaniem się na plazy z cudnym pisakiem mieniacym sie w wodzie...no ale wracając do tematu zdecydowanie ALL;P
|
byłam na tej samej wycieczce , i przywiozłam "złoty piasek" w butelce po mineralce, ma on takie drobinki złote, że posypanie nim nóg daje efekty, jak posypanie brokatem, czy posmarowanie balsamem zozświetlającym
a co do tematu wątku, to ja zawsze jeżdżę na wakacje z opcją "wyżywienie własne", próbowałam opcji All, i nie przypadło mi do gustu jedzenie na godziny i to co mi podadzą. Ja wiem, że wybór duży, że bezpłatne napoje, lody, przekaski....
W przypadku mnie i mojego TŻ to się nie sprawdziło- śpimy do 11, więc śniadanie i tak nam ucieka, wolimy 2 posiłki w wybranej dla nas porze w przytulnych klimatycznych knajpkach z widokiem na morze, ze "skaczącym wokół nas kelnerem" i świeczkami na stoliku, zamiast "szwedzich stołów" w dusznych i wielkich stołówkach, z wrzeszczącymi wokoło dzieciakami....., a co do cen - w poprzednim roku byliśmy w Chorwacji, wycieczka (spanie 11 noclegów i przejazd autokarem )kosztowało na 2000 zł na 2 osoby, do tego na jedzenie (wyłącznie w knajpach, nawet wody, czy piwa na plażę nie kupowaliśmy w sklepie) wyniosło nas 3000 zł, czyli średnio 2500 na osobę, to chyba jest cena średnio fajnej wycieczki z All...a jakie kulinarne wrażenia...., no i można robić co kto chce do woli, i być uniezależnionym od pór posiłków.
W tym roku też jedziemy do Chorwacji (wyjazd jutro!!!!!! :l ove:, ), bierzemy 2000 więcej, ale to tylko dlatego, że chcemy wypożyczyć łódeczkę i pojechać gdzież na własną rękę...
Dopiero teraz uświadaomiłam sobie, że o tej porze jutro będę już w autokarze, i że powinnam zacząć się pokować, zamiast siedzieć na wizażu... :lov e:
Edytowane przez myszka197
Czas edycji: 2010-06-19 o 16:02
|
|
|