Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarna lista targowisko- plotki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 16:01   #1144
narjia
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez _kapryska_ Pokaż wiadomość
Przesyłka wraca do nadawcy dopiero po 3 tygodniach, gdy adresat na odebranie przesyłki ma 2 tygodnie. Zawsze są 2 awizo. Własnie to przerabiałam ( wróciła do mnie nieodebrana przesyłka ).
Także raczej dziewczyna coś kręci.

Ale ponoc , gdy przesyłka jest uszkodzona , to podobno wraca do nadawcy- ile w tym prawdy nie wiem.
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20100057]Oczywiscie, ze jest to mozliwe. Radzilabym zatem spuscic troche z tonu bo bulwersujesz sie a dziewczyna pisze, ze Ci numer nadania wysle. Chyba nie tak trudno zaczekac 2 dni.
Mnie sie kiedys zdazyla taka sytuacja. Kupilam kosmetyk na Allegro . Kobieta wyslala paczke a pozniej ona do niej wrocila. Ja nie dostalam ani paczki ani avizo. Wyslala zatem drugi raz i sytuacja sie powtorzyla. Myslalam, ze kobieta sobie w kulki leci, wiec poprosilam, zeby wyslala (to byl 3 raz) juz do rodzicow (inne miasto). Przesylke odebrala mama i wszystko bylo okej.
Myslalam, ze allegrowiczka klamala co do wysylki, bo ja sie nigdzie nie ruszalam z miasta, pytalam nawet o paczke kilka razy na poczcie a paczka wyslana 2 razy nie przyszla. Otwierajac paczke u rodzicow zobaczylam, ze kosmetyk byl zapakowany w 3 koperty. Kobieta po kazdej zwrotce pakowala koperte w nastepna. Moglam zatem zobaczyc jak moja poczta (ta na ktorej kilka razy pytalam o przesylke) na kazdej kopercie pisala "adresata nie zastano". Byla to zatem wina poczty.
[/QUOTE]

Może i faktycznie coś paczka została jej zwrócona, ale niepokoi mnie też to, że te rzeczy które miała mi wysłać dalej ma w wątku jako do wymiany, a wcześniej wymienione rzeczy kolorowała na szaro. Na wizażu bywa więc to raczej nie przez brak czas. No nic dam jej jeszcze czas do poniedziałku. Poza tym dostała juz rzeczy ode mnie a mi nie wystawiła przekupki, może będzie chciała mi dać odwetową jak nie wyśle mi paczki.
Nie wiem, może faktycznie sobie wkręcam.
narjia jest offline Zgłoś do moderatora