2010-06-19, 15:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry Ochronne-zbiorczy
Hexxana Też planowałam wypróbować krem z antioxów, ale tyle mi sie uzbierało tych kremów, że musze wyluzować dopóki nie zuzyję conajmniej 3... nie lubie wyrzucać do kosza, zwłaszcza drogich rzeczy...
w tej chwili na noc uzywam Nuxa Nirvanesque Enriche... na dzięn w zalezności od pogody... LRP lub Lierac, rzadziej Vichy
Pisałam już kiedyś, że na brodzie mam popękane naczynka, takie maciupkie... jeden duży koło nosa i na poliku... Antioxa fluidu nie kłade na brodę NIGDY, ale pozostałe filtry daje już na całą buzię... jedna babeczka w aptece mówiła mi, że nakłada antiox fluid na noc i że w ogóle ejst zachwycona tym produktem... aptekarka... fajnie wyglądała zresztą z nim na buzi mimo swego wieku, na oko po 50. 
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------
Acha i napisze jeszcze, że już szukam powoli kremów przeciwzmarszczkowych, bo niejako mam ich trochu zwłaszcza pod oczami... szukając w KWC trafiłam na 4 najlepsze wg recenzentek kremy na dzień po 25 roku życia, tam był własnie Nuxe i Chanel... stąd też moje zwrócenie szczególnej uwagi na te kremy...
|