Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ColorSync // SoColor MATRIX - używał ktoś?:>
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 15:39   #89
aniasebrum
Przyczajenie

Dot.: ColorSync // SoColor MATRIX - używał ktoś?:>

Cytat:
Napisane przez cuksa Pokaż wiadomość
witam, z ash nie mialam stycznosci. Jednak moge troszke powiedziec o seriach: N(natural) i WN(warm natural). Farbuję kolorem 10 N i jestem zadowolona. Początkowo nie chciało mi chwycic odrostów( srednia blondynka) ale przetrzymałam do 30 minut i wyszło;]
Ostatnio mnie podkusilo, zeby kupic 10 WN....... niestety mocno kolorem odbiegal od tych na probniku sztucznych włosków. Wyszedł marchewkowy. Taki pomarańcz blond.... Myslałam, ze az tak drastycznie nie bedzie się różnił od Natural ....Teraz znowu wrocilam do N. Ta farba-szampon ma wiele zalet: Nie niszczy mi wsłosow tak jak pozostałe farby rozjaśniające. Kolor sie utrzymuje (co miesiac farbuje) oraz co najważniejsze np przy nieudanym farbowaniu-ujednolica kolor na calej dlugości bez ciemnych konców. Miałam dosyc drogeryjnych farb po ktorych włos był bez życia i sztuczny. Bardzo sobie chwale. Jeszcze kiedys spróbuje kolorek 10 ASH. AHa kolor z poziomu 8 wychodza naprawde ciemno (tak jak na probniku). Pozdrawiam!
czesc czy moglabys mi powiedziec jaki kolor wychodzi ten 10n,mam zamiar kupic ta farbe bo mam dosc rozjaniania wlosow i kombinacji balejazowych bo nigdy nie wychodzi to co bym chciala.masz moze fotki?z gory dzieki ania
aniasebrum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując