2004-05-18, 19:12
|
|
Zadomowienie
|
Re: Wegetarianizm - peace!
Pitipel napisał(a):
> Dominika, jeszcze raz pytam: co ma piernik do wiatraka? Spróbujcie mnie przekonać racjonalnymi argumentami; ajk na razie będę uparcie bronić swego zdania - ZŁośliwiec nie ma prawa zwracać nam uwagi ani nas pouczać. Oto właśnie to, co mnie w nim najbardziej drażni.
Myślę że fakt że Zło Cię drażni nie ma tu znaczenia. Nie musisz go lubić
Nie zauważyłam też żeby w swoich postach usiłował się zrobić prorokiem sekty wizaz i dyktował jak kto ma żyć.
Ale zwracać uwagę użytkownikom forum i całego portalu, ma święte prawo właściciela, twórcy itd. Ma prawo domagać się zachowania pewnych zasad, które zresztą mogą wspólnie z Agą na przykład, wymyślić. I jeśli warunkiem korzystania z forum według nich miałoby być każdorazowe powitanie za pomocą zwrotu zaczerpniętego z języka "Bambarambam" to użytkownik albo się na to godzi i uczestniczy w dyskusjach albo się nie godzi i idzie na inną stronę.
Poza tym MODERATOR jest właśnie od tego żeby zwracać uwagę użytkownikom. Na pewno czytujesz także inne fora, wyobraź sobie jak wyglądałyby one bez kogoś, kto nimi zarządza... Po prostu czasem trzeba zamknąć jakiś wątek czy usunąć post. Nie dlatego żeby przystopować dyskusję bo jej temat nie odpowiada administratorowi, ale dlatego że niektórych ponoszą emocje i z dyskusji robi się pyskówka a zamiast argumentów padają obelgi a w końcu słowa niecenzuralne.
Dlatego wydaje mi się, że jest tylko jeden argument którym mogę Cię przekonać - Zło ma prawo zwracać uwagę bo jest moderatorem tego portalu, a korzystając z wizaz.pl automatycznie zgadzamy się na to, że nasze wypowiedzi moderowane są.
Pozdrawiam
|
|
|