2010-06-19, 15:48
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
Cytat:
Napisane przez karolynka90
Pytanie nie do mnie, ale odpowiem.  Certyfikat językowy musisz zrobić tylko wtedy, jeśli zdecydujesz się na porzeszony tok nauczania, czyli poziom B2. Na żadnym innym poziomie nie musisz robić certyfikatu. 
Mówię tu o j. angielskim, nie wiem jak jest z innymi językami.
Co do podejścia wykładowców, bardzo podoba mi się to, że większość z nich daje materiały potrzebne do nauki, na egzaminy, zaliczenia. Nie muszę biegać po bibliotekach, mam kupioną tylko jedną książkę - do anatomii.  Poza tym uczę się z prezentacji multimedialnych, które dostaję.
|
Dziękuje za odpowiedź a może Ty wiesz coś o administracji na WSiZ lub dziennikarstwie? Może masz jakiś znajomych którzy studiują te kierunki? I jeszcze zapytam na jakiej specjalności jesteś bo mnie też zainteresowała kosmetologia a Ty pisałaś że chcesz się tam przenieść więc może wiesz jak tam jest z chemią czy ciężko? I jeszcze pytanie z innej beczki czytałam gdzieś o tym że indeksy od przyszłego roku odchodzą czy to prawda i o poprawkach że nie będą płatne chociaż powiem szczerze że w to drugie nie wierzę ale gdzieś w gazecie wyczytałam że nowy przepis wszedł dlatego pytam jakbyś mogła odpisać na moje pytania była bym wdzięczna
Pozdrawiam
|
|
|