2010-06-19, 15:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Wrocilismy juz z pikniku zrobilismy sobie grila nad rzeczka.Przyjemnie bylo do czasu az nie pojawilo sie polskie towarzyswto spod ciemnej gwiazdy.Wiec wrocilismy do domku szybciej.
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
nie no co Ty.Pisalam juz kiedys czym sie zajmuje W ogole bylam w szoku ze cos takiego ot tak sobie transportuja wrrrr
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
mój na słowo dziecko reaguje jak płachta na byka  chce mieć dziecko, lub dzieci ale jeszcze nie teraz, najpierw chce się dorobić, tj. willa z basenem, super fura i swoja firma. tylko czy mu zycia na to starczy  . Własnie problem jest w tym, ze mamy zupełnie inne priorytety w życiu, co wcześniej przed slubem nie było tak widoczne. dla mnie liczy sie tylko rodzina, dzieci i kochający mąż i życie na takim poziomie na jakim teraz żyjemy starczyło by mi wystarczajaco, jest bez luksusów ale oboje mamy pracę i na rachunki i jedzenie spokojnie by starczyło. Ja marze sobie że jak się użadzimy w naszym mieszkaniu, (co nam na pewno z rok zajmie bo na razie mamy tylko kanapę i lodówkę i mieszkanie do remontu) to tz zechce dzidzię. mam taką cichą nadzieję, bo jak nie to pewnie będzie nieciekawie
|
moj TZ tez nie jest gotowy na dziecko.Mam nadzieje ze to sie zmieni.
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
No to jest wkurzajace fakt.
Madzialenka a mi sie podobaja te sandaly,ale chyba jedynie do dlugich spodni.Jesli masz dlugie nogi to byc moze do sukienki tez beda dobrze wygladaly
Ja zawsze kupuje drozsze sandalki ,zawsze ze skory.Kiedys kupilam takie skoropodobne ,chcialam wydac mniej.Ostatecznie na tym stracilam ,bo nie dalo sie w nich chodzic bo odparzaly nogi w upale.Wiec musialam kupic druga pare.Odtad wole zainwetsowac ,w klasyczne sandalki,ktorych w jeden sezon nie jestem w stanie zniszczyc
Cytat:
Napisane przez Maggie1983
Czesc Kochane
Znowu wpadam jak po ogien  sesja zaliczona, 3 rozdzialy pracy napisane i przyjete bez zarzutow  , ale zostaly jeszcze 2+ wstep, zakonczenie itp --> konca nie widac  takze obrona raczej we wrzesniu  promotorka tylko sie boi zeby ze mna na porodowke nie jechac, no ale zawsze przyda sie dodatkowe wsparcie
dzidzia rosnie zdrowo  i jest na 200% dziewczynka - wczoraj bylismy na 3d, wrazenia niesamowite  lepsze niz Avatar w 3D  Niunia sobie ziewala, co lekarz skwitowal, ze "no coz czlowiek zmeczony po calym tygodniu pracy"  no i bedzie chyba miec na imie Amelka, bo to jedyne imie, ktore maz laskawie zaakceptowal  ale dalej jeszcze siedze i szukam-Wasze propozycje mile widziane 
|
Super tez chcialabym miec corcie A Amelka teraz bardzo popularna sie robi
strippi Wszystkiego Najlepszego
corri 3mam kciuki za Was
anika co to za ciasto?
Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-19 o 15:56
|
|
|