Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 16:05   #3477
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Przymierzałam jedne leginsy w h&m ale cena 29,90 i fatalnie leżały na mnie to ja za 9,00 na all kupiłam lepsze(oczywiscie wiem ze zywotnosc ich pewnie bedzie krótsza niż h&m ale lepiej leża a majatek nie kosztuja , wiec dokupie sobie jeszcze dwie pary)
podaj linka do tych z all

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Kasha ja to bym nawet polatała na bosaka po tym ryneczku, choćbym miała znów okazję odwiedzić Kraków. To przepiękne i magiczne miasto i zawsze bede miała ochotę tam wrócić
Ja tak samo Uwielbiam Kraków!!!
Tym bardziej, że mam miłe wspomnienia - tam oświadczył mi się TŻ Pamiętam jak dziś...

Cytat:
Napisane przez żabka19
.. za to uwielbiam wszystkie nadmorskie miejscowosci Ustka ,Sopot ,Gdansk ,Wladyslawowo ,Leba ..
ja też uwielbiam Łebę, Sopot, Gdańsk i wogóle całe wybrzeże
nigdy nie byłam w Kołobrzegu i Szczecinie

Cytat:
Napisane przez aniaa22
ja kocham gory i to nasze zakopane tez mimo ze tyle tam ludzi itd. uwielbiam klimat zakopca i nie moge sie doczekac wrzesnia bo moze uda nam sie pojechac
no i Zakopane też uwielbiam... byliśmy tam w podróży poślubnej hehe

Jak widać uwielbiam każdy region
Dużo miejsc do zwiedzenia przede mną np. Wrocław - niegdy nie byłam a podobno warto

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
aha a ja licze wedle om, bo mi tak wpisali w karte i tak zostalo 10.10 om
ja też tak mam w karcie i tak liczę.
a jakoś ten termin wg ruchów dziecka nie jest dla mnie wiarygodny

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-06-19 o 16:11
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora