Rozeznanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Cytat:
Niecierpliwość, to w diecie tutaj króluje,
waga nie spada, każdy się denerwuje.
Pewnie waga całą winę w sobie posiada,
bo sprawca niewinny, po cichu się objada.
Walnijmy się w piersi, skłońmy się w pokorze,
mamy apetyt, zwalczyć go ktoś pomoże?
Mam ciasteczka i takie słodziutkie rogale
zjem jednego, nie utyję wszak wcale.
Tak się przed sobą sami spowiadamy,
lecz brak silnej woli, to sobie podjadamy.
Potem marudzić pewnie głośno zaczniemy,
że takiej diety, już więcej nie zastosujemy.
A wina jest nasza, tłumaczyć sobie musimy,
jedzmy protalowo a resztę precz odrzucimy.
Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Monikaja znajdz jakis wierszyk o mnie - zjadłam dzisiaj shake'a dużego waniliowego, 2 pączki, 200g frytek, bułkę słodką z truskawkami i świetnie się z tym czuję, bo mam urodziny a przy okazji miałam ostatni zjazd na studiach chyba można raz do roku nie? Następnym razem zmień ton, bo zgodnie z regulaminem obrażasz ludzi i na nich krzyczysz.
Powinnyśmy wszystkie jak jakieś anorektyczki bądź lepiej dukanotyczki powypisywać sobie mantre - Proteiny, proteiny i jeszcze raz proteiny, na koniec memento mori dzięki nim
Wyluzujcie laski, bo aż żal dupsko ściska, że takie zamieszanie robicie. Monikaja - nie lubisz wątku - nie wchodź, nie podglądaj, po co sobie nerwy szargasz? Przecież dla Ciebie wszystkie tu jesteśmy jakieś mega wypaczone, chociaż dziwnym trafem większość dziewczyn zrzuciła masę sadełka prawda? Dobrze, że mamy klub, do którego niepowołane osoby nie mają wstępu, bo byłoby to samo co tutaj,czyli złośliwości, obelgi i jakieś upośledzone wierszyki, a po co nam to?
Dziewczynom chodziło o niezadawanie najprostszych pytań, podstawy można znaleźć w wyszukiwarce, serio. Tu nikt Was nie atakuje, ale prosi o to, żeby poczytać kilka pierwszych stron wątku, zwykły człowiek nie stroi z tego powodu fochów, nie obraża się, tylko przyjmuje to, co konwent seniorów ma do powiedzenia Myślę, że Pabu, Isabella nie mają nic przeciwko temu, bynajmniej odniosłam początkowe wrażenie, że fajne z nich kobietki a przyjdza trolle, namieszaja, namieszaja i od razu im sie humor poprawia.
idę się nażreć bo ciągle mi mało 
Natomiast jeśli nowe Dziewczyny nie czują się tu dobrze (a mam nadzieję, że tak nie jest ), mogą założyć własny wątek, nic na siłę, naprawdę.
Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-06-19 o 16:10
|