Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię 3 Kroki Clinique, krem wyszczuplajacy na brzuch, krem tonujacy i kredki do oczu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 18:04   #9
MdM
in love with life

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
Dot.: 3 Kroki Clinique, krem wyszczuplajacy na brzuch, krem tonujacy i kredki do oczu

Bardzo przepraszam, ze z takim opoznieniem. Przeprowadzam sie do innego miasta i mam tyle rzeczy do zrobienia.

Z Twojej wish mam Euphorie CK, ale ja kocham, wiec moglabym zrobic jedynie odlewke, tylko nie za bardzo mam do czego. Nie posiadam zadnych atomizerkow.

Jadore Diora juz oddalam, bo mi sie nie podobaly.

Moglabym zrobic odlewke jakichs innych perfum (problem jest tylko do czego, bo nie mam zadnych atomizerkow, gdyz na perfumy sie generalnie nie wymieniam).
Mam 75ml Diesel fuel for Life z limitowanej kolekcji letniej 2009, ktore sa bardzo swieze, troszke owocowe - moge zrobic zdjecie. Zuzycie minimalne.

Ciuchow, ktorych szukasz raczej nie mam, a nawet jesli to tylko w rozmiarze S.

Mam mala wersje 15ml kremu nawilzajacego Clinique Even Better Skin tone Correcting moisturizer z faktorem 20. Mam go od 2 tygodni, uzylam dokladnie 2 razy, wiec nie widac nawet.

Jesli nic nie znajdziesz to napisz, bo na podkladzie Diora nie zalezy mi jakos bardzo - juz go uzywalam, ale jest to dokladnie moj odcien, a to sie zdarza na wizazu bardzo rzadko
MdM jest offline Zgłoś do moderatora