Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 18:05   #851
Ania0104
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Aniu ,
koniecznie wyslij meza do lekarza
już miałwczoraj wykład na ten temat, ale czy coś do niego trafiło to nie wiem on jest anty lekarzowy
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
kiedyś też byłam tego zdania.
Pogląd mi się zmienił jak znajome zaczęły mieć dzieci, a jak dorósł siostrzenic to już w ogóle
Często przytaczam coś z życia mojej siostry.O młodym pisałam nie raz.No nie słucha...Mimo kar, gróźb, próśb itp
Był czas że strasznie długo stał w kącie, darł się tam co sił w płucach, czasem do zwymiotowania, gile do pasa mu wisiały, a wyszedł z kąta i to samo robił
Teraz ma 3 lata, jest TROSZKĘ grzeczniejszy, ale jak sama nigdzie bym go nie wzięła, bo nie jestem w stanie nad nim zapanować, chyba że dostałby porządnie gdyby gdzieś wariował.
Ewentualnie z przedszkola mogę go odebrać, bo to bezpośrednio do auta i do domu
Nawet na ogrodzie mnie nie słucha, a swoją mamę jak go ze 3 x poprosi i wytłumaczy dlaczego nie ,bardzo dosadnie.
Ja przy nim wymiękam.Nie mam żadnego autorytetu.Ale gdybym miała takie dziecko to skorzystałabym z rady specjalisty bo już bym osiwiała...

Po części jego zachowanie może się wywodzić od leków które zażywał już w pierwszym roku (13x obtur.zapal.oskrzeli)
wiecznie pobudzony, rozdrażniony i w złym nastroju, ale na boga...czy nie można być choć czasem grzecznym chłopcem?

Anka może w klubie szepniesz? każda sie wypowie co myśli hm?
pamiętam tego małego rozrabiakę

zbieram się, zeby o tym napisać, ale jakoś mi to nie wychodzi
Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
no i jak nocka?

a nie wpadałbyś co mnie, cobym tez takim błyskiem mogła się cieszyć?
a dobrze Bartosz obudził się o 3, pocycał cycusia i usnał ... wstał o 6,30 ... gorzej było potem bo drzemkęmiałdopiero o 13 i na drugą Go juz nie kładę
Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
hej mamusie
Znowu mnie długo nie było
Ale ostatnio tyle się dzieje że szok
długo by opisywać...
w skrócie:
od wczoraj jestem na diecie Dukana
4 dni temu na mojej zmianie w pracy okradli jednych z naszych gości
Przemko aktualnie ma katarek, idą mu kolejne ząbki jeszcze nie wiem które... zaczyna chodzić za jedną rękę i wczoraj po raz pierwszy stał sam przez kilka sekund (zabawił się i chyba nie był świadom )
Ogólnie to maruda okropna jest a jednocześnie sama słodycz od niego bije
dla Przemusia!
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Wercia coraz wiecej potrafi sama stacwczoraj trzymala sie mnie a jej mowie zeby brawo bila to puscia sie mnie i klaska -nawet sie nie skapnela ze sama stoi

o matko! piszę tego posta od 8 rano jak już go skończyłam to mi net wcięło

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora