2010-06-19, 17:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: prace decoupage funfelki
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję nie spodziewałam się tak dobrych opinii. Wiem już teraz gdzie robię błędy, na pewno muszę się zaopatrzyć w papier ścierny doradźcie jaki grubość papieru jest najlepsza no i ile tych warstw mam położyć żeby było dobrze i jeszcze jedno pytanko przy szkatułkach gdzie naklejałam bezpośrednio na drewno pisałyście żeby wetrzeć serwetkę tzn. jak mam to zrobić?a jeśli chodzi o napisy to nie wiedziałam jak je robić bo z drukarki normalnej się rozmazują teraz już wiem że są specjalne preparaty więc na pewno to poprawię mam jeszcze dużo zdjęć innych swoich prac ale w zasadzie popełniam te same błędy więc dopiero jak się poprawię to dam jakieś nowe fotki. Teraz koleżanka zamówiła sobie u mnie chustecznik w magnolie i świecznik do kompletu jak zrobię to zaraz wstawię zdjęcia. A fakt przy małym dzieciątku i jeszcze bardzo małym lokum bo mieszkamy jeszcze z rodzicami niestety nie ma za bardzo jak tworzyć decoupage. Ale jakoś daję radę. Dziękuję jeszcze raz za wszystkie opinię bardzo mi pomogły pozdrawiam.
|
|
|