Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - prace decoupage funfelki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 17:12   #6
funfelka26
Raczkowanie

GG do funfelka26 Send a message via Skype™ to funfelka26
Smile Dot.: prace decoupage funfelki

Bardzo Wam dziewczyny dziękuję nie spodziewałam się tak dobrych opinii. Wiem już teraz gdzie robię błędy, na pewno muszę się zaopatrzyć w papier ścierny doradźcie jaki grubość papieru jest najlepsza no i ile tych warstw mam położyć żeby było dobrze i jeszcze jedno pytanko przy szkatułkach gdzie naklejałam bezpośrednio na drewno pisałyście żeby wetrzeć serwetkę tzn. jak mam to zrobić?a jeśli chodzi o napisy to nie wiedziałam jak je robić bo z drukarki normalnej się rozmazują teraz już wiem że są specjalne preparaty więc na pewno to poprawię mam jeszcze dużo zdjęć innych swoich prac ale w zasadzie popełniam te same błędy więc dopiero jak się poprawię to dam jakieś nowe fotki. Teraz koleżanka zamówiła sobie u mnie chustecznik w magnolie i świecznik do kompletu jak zrobię to zaraz wstawię zdjęcia. A fakt przy małym dzieciątku i jeszcze bardzo małym lokum bo mieszkamy jeszcze z rodzicami niestety nie ma za bardzo jak tworzyć decoupage. Ale jakoś daję radę. Dziękuję jeszcze raz za wszystkie opinię bardzo mi pomogły pozdrawiam.
funfelka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując