Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SigmoChłopaki atakują, czyli kto przegoni ciotkę Dottkę w ilości postów- cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 19:17   #1810
bebunio
jak promyczek słońca....

Dot.: SigmoChłopaki atakują czyli kto przegoni ciotkę dottkę w ilości postów cz. XIV

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Psychiczną krzywdę kastracją? Czytałam, że kot nawet nie wie, że czegoś mu tam zabraknie... Ale to może tylko w młodszym wieku... Ale mają aż taką świadomość swojego ciała, że coś mu się w głowie może poprzestawiać po kastracji w starszym wieku?..
źle się wyraziłam

kot wychodzi a jak jest niewykastrowany to ma specyficzny mocz, którym znaczy swoje terytorium, jak zostanie wykastrowany, to nie wiem jak sobie poradzi w terenie z innymi kotami i intruzami, jakoś tak to rozumuję bo wtedy jego mocz nie ma takiego charakterystycznego zapachu

mój kot jest wykastrowany, w wieku ponad pół roku i raczej krzywda mu się nie dzieje, bo nie wyłaził przed zabiegiem (ani nawet po) ale z takim wychodzącym to różnie może być, takie jest moje przypuszczenie, może błędne, nie wiem

btw. kot niczego nie ma wyciętego z zewnątrz

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora