Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyczka a kosmetolog
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 18:21   #104
$ylwu$
Zadomowienie

GG do $ylwu$
Dot.: Kosmetyczka a kosmetolog

Cytat:
Napisane przez Karusiawannatouchme Pokaż wiadomość
Sylwia bardzo chętnie opowiem Ci o całej szkole masz pytania pisz

Jeśli jesteś bardzo ambitna dasz rade, ale zastanow sie czego oczekujesz po tych studiach, bo jesli chcesz nauczyć się perfekcyjnie np robienia zabiegów pielegnacyjnych ,makijażu wybierz studium, ja juz jedno kończę, teraz zapisałam sie na kurs z wizażu, jesli go ukoncze to 30 h jest to bede miałą miedzynarodowy certyfikat, kurs wspołfinansowany przez miasto Katowice i Unię Europejską, wykładowcy z Akademi Sztuk Pięknych w Katowicach i Akademi Sztuk Pięknośći naprawdę warto brac w czyms takim udział co prawda rekrutacja do kursu juz zamknięta, ale w wakacje tez mają być.

Myślę że waższe są zdolności, ukonczone kursy wizażu, makijażu, masażu plus studium gdzie dostajesz kosmetyki kolorowe i pielegnacyjne= mniej płacisz i ćwiczysz również w domu!
Powiem tak - ja chciałabym jednak coś więcej niż tylko kosmetyczka dlatego chcę iść na studia, a nie studium. Jestem ambitna, chcę się uczyć, ale pytanie, czy nie na marne? Czy nie będę potem pracować jako kosmetyczka, po tylu latach nauki? No ale na to niestety nikt nie potrafi odpowiedzieć... Trochę mam obawy co do tej mojej przyszłej szkoły

Bieganie - nowa miłość <3

$ylwu$ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując