Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SigmoChłopaki atakują, czyli kto przegoni ciotkę Dottkę w ilości postów- cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 19:23   #1826
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: SigmoChłopaki atakują czyli kto przegoni ciotkę dottkę w ilości postów cz. XIV

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Cotka, koty się kastruje/ sterylizuje, żeby nie powoływały na świat nowych maleństw... Kotów jest tak dużo, że kolejne bezdomne i często cierpiące stworzenia na prawdę nie są potrzebne...

W przypadku kocurów zabieg nie jest ani drogi, ani inwazyjny, a pozwala uniknąć nieprzyjemnego dla właścicieli miauczenia i płodzenia nowych kociaków...
Mój ojciec się na to nie zgadza to co zrobić.

Cytat:
Napisane przez bebunio Pokaż wiadomość
w sumie racja

ja chciałam takiego domowego pieszczocha, żeby mógł też do łóżka włazić a tak to bym mu nie pozwoliła ze względu na brudne łapy

wyobrażam sobie, co kotek przeszedł

uuu, to sporo, jeżeli miesiąc w miesiąc

kot znajomych tak samo, łazi gdzieś i ciągle pogryziony wraca wdaje się w bójki chyba ze wszystkimi psami

kot przyjaciółki to twardziel

ok, kończymy już

Ty 10 kg więcej? niemożliwe

to ja tyż muszę się obkupić ale z głową, bo ja kupuję co popadnie, co mi w oko wpadnie a potem nic do siebie nie pasuje i właśnie 2 wory do czerwonego krzyża wyniosłam (będzie dla powodzian )

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Twój kot to rozrabiaka, w ogóle to nie wiedziałam, że masz kota

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

w schronisku to można za grosze nawet zrobić

ale to już nic nie da, trzeba od razu, nawyków się nie zmieni a teraz może krzywdę mu nawet zrobić - w sensie psychiczną
No mam mam kota którego nikt nie przebije w miałczeniu.
Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Zaraz nadrobię Was i wszystko opowiem

(Dott baleronków nie było )
No opowiadaj bo zaraz z ciekawości padniemy przynajmnie ja

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora