Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 18:42   #306
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja dziewczyny zaczynam sie stresowac nastepną wizytą 28.06. mysle caly czas czy wszytko bedzie ok.... mam jakieś schizy boje sie czy dziecko bedzie zdrowe...
ja tez mam wizyte 28.. bedziemy sie stresowac razem.. ale nie martw sie bdzie dobrze...

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki- mam dylemat płyta indukcyjna czy gazowa? dodam ze nie mamy przyłącza gazowego na mojej wsi i gaz byłby z butli. czy ktoras moze cos p owiedziec na temat tych płyt indukcyjnych? żre to duzo prądu? nie są awaryjne? jak myslicie? wiem ze trzeba specjalne garnki ale i tak musze kupic garnki wiec po prostu kupiłabym do indukcyjnych....HELP
zdcydowanie gazowa - gadalam z mezem i wojtas powiedzial ze za indukcyjna przemawia tylko to ze ladnie wyglada ale jest dorzsza w kupienku musisz wymienic garnki, musz gotujac planowac co chcesz zrobic z 2min wyprzedzeniem bo to nie jest tak ze przykrecisz gaz ona musi troche odpoczac bo temp niezmieni w sekunde ogolnie bardziej oplaca sie gazowa bo wyjdzie taniej zuzycie w porownaniu do pradu...