Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
ja dziewczyny zaczynam sie stresowac nastepną wizytą  28.06. mysle caly czas czy wszytko bedzie ok....  mam jakieś schizy boje sie czy dziecko bedzie zdrowe...
|
ja tez mam wizyte 28.. bedziemy sie stresowac razem.. ale nie martw sie bdzie dobrze...
Cytat:
Napisane przez neska22
dziewczynki- mam dylemat  płyta indukcyjna czy gazowa? dodam ze nie mamy przyłącza gazowego na mojej wsi  i gaz byłby z butli. czy ktoras moze cos p owiedziec na temat tych płyt indukcyjnych? żre to duzo prądu? nie są awaryjne? jak myslicie? wiem ze trzeba specjalne garnki ale i tak musze kupic garnki wiec po prostu kupiłabym do indukcyjnych....HELP 
|
zdcydowanie gazowa - gadalam z mezem i wojtas powiedzial ze za indukcyjna przemawia tylko to ze ladnie wyglada ale jest dorzsza w kupienku musisz wymienic garnki, musz gotujac planowac co chcesz zrobic z 2min wyprzedzeniem bo to nie jest tak ze przykrecisz gaz ona musi troche odpoczac bo temp niezmieni w sekunde ogolnie bardziej oplaca sie gazowa bo wyjdzie taniej zuzycie w porownaniu do pradu...