Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Psychiatra- cz 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 19:44   #90
pani-jesień
Zakorzenienie

Dot.: Psychiatra- cz 3

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
W ramach szkoły miałam to normalnie jako przedmiot - 60parę godzin warsztatowo na zaliczenie z Krzysiem (Krzysztof skoneczny, trener NLP) normalnie na zaliczenie. Słyszałam, znam staram się stosować.
Ale CO działa, o co konkretnie pytasz?
Techniki są dobre i sprawdzają się jeśli użycie "wejdzie w krew"
Moja terapeutka jest trenerem NLP, ale nie stosuje tych technik podczas psychoterapii - powiem szczerze, że odetchnęłam z ulgą, jak mi to powiedziała

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
jestem jej bardzo ciekawa
i wygląda sympatycznie, przede wszystkim jest zadbana, wygląda na spokojna, pogodzona ze sobą osobę, ta moja obecna jest straszny kocmołuch z wiecznie skwaszona mina, ona się chyba nigdy nie usmiecha
Nie wyobrażam sobie tego Jak patrzę na mojego psychiatrę i moją psycholożkę - oboje są psychoterapeutami - to zaczynam się zastanawiać czy ponadprzeciętna atrakcyjność fizyczna jest cechą charakterystyczną wszystkich terapeutów

Któraś z Was pytała mnie, jak poradziłam sobie z własną agresją. Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie
Ja po prostu nienawidziłam w sobie tej łatwości wpadania we wściekłość, zaślepienia złością, agresji, mój TŻ też tego nie akceptował. Bardzo, bardzo, bardzo chciałam się zmienić w tej kwestii, TŻ mnie w tym wspierał, no i się udało

Dalej łatwo mnie wkurzyć ale potrafię nad tym panować.

Madlen, mnie również pieprzenie psycholożki sugarcane bulwersuje niesamowicie, krew mnie zalewa, jak czytam, co ona wygaduje

Edytowane przez pani-jesień
Czas edycji: 2010-06-19 o 20:05
pani-jesień jest offline Zgłoś do moderatora