2010-06-19, 18:55
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: ColorSync // SoColor MATRIX - używał ktoś?:>
Witam.Na początku zacznę od tego,że mam kolor włosów naturalny jakby średni brąz nawet ciemny,które były raz w życiu farbowane z jakieś 3 lata temu na ciemniejsze.Teraz chciałabym je troszkę rozjaśnić,np.do średniego blondu,a ponieważ całkowicie nie znam się na koloryzacji i w ogóle nie łapię o co chodzi to mam kilka pytań dotyczących SOCOLOR.Po 1.Czy właśnie ta farba załapie na moich włosach kolor jaśniejszy?Po 2.Jaka jest różnica pomiędzy oxydantem o stężeniu 3%,6%,9% i 12%?Po 3.Czy starczy mi jedna tubka?(Mam włosy do łopatek).A po 4.Który z kolorów na moich włosach sprawdzi się jako właśnie taki średni blond:czy 8Nw,a może 7G czy 509G?Mi najbardziej podoba się kolor 7G,ale właśnie obawiam się,że nie załapie mi moich włosów,albo wyjdzie jakiś rudy,czerwony,albo fioletowy... Czego oczywiście nie chcę.A wybrałam właśnie tą farbę ponieważ chciałabym użyć profesjonalnej i oczywiście pójdę z nią do fryzjera,bo jakbym sama się za to zabrała to mogły by być opłakane skutki.No chyba,że można ją użyć jako szamponu,czyli wmasować ją we włosy.Tak robi moja koleżanka i zawsze jej wychodzi wszystko ładnie,lecz nie wiem czy jest to taki dobry pomysł. Wiem,że trochę sporo tych pytań,lecz bardzo proszę o odpowiedzi.
Edytowane przez pati88M
Czas edycji: 2010-06-19 o 21:24
|
|
|