Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 19:14   #1194
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

marii,ładne obrączki,buciki również noi biustonosz także

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
a pozatym, to zrobilam fokti naszych zaproszeń bo jeszcze się nimi nie chwaliłam na żywo mają lepszy efekt bo papier jest taki metaliczny ale mniej wiecej prezentują się tak jak na fotkach
To zycze udanego wyjazdu
Ładne zaproszenia i masz fajne imie,takie niespotykane.Tnz ja "znam" tylko jedną dziewczyne o takim imieniu,noi teraz drugą jesteś Ty

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Kupiłam kiedyś siostrze podobne kolczyki, tylko że ta kula była cała kryształowa i siora jeden gdzieś zgubiła, prawdopodobnie jej się zahaczył o coś, a nie wiem czy można do nich jakieś zatyczki dopasować, więc raczej bym odradzała
Apropo kolczyków,to ja chce takie wkręcanie.Nie chce wiszących,tzn tylko dlatego bo wole wkręcane.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora