Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarna lista targowisko- plotki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 20:19   #1145
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość

Z tym się zgadzam w całej rozciągłości

Ale też z drugiej strony - wydaje mi się,że nie jest tak,że ktoś dba o nasze dobro,a inny nie dba - ja optymistycznie zakładam,że każdy chce być uczciwy (realistycznie jednak wiem,że nie każdy
Błędy wszyscy popełniamy,ja popełniłam kilka.
To chyba normalne,że dla swoich rzeczy ma się większą wyrozumiałość,niż do cudzych (trochę tak,jak z dziećmi Trzeba dużej samodyscypliny,żeby na coś,co nas bezpośrednio dotyczy,umieć spojrzeć z boku,z dystansem.
(Tu mówię o sytuacjach: moje wyceniam po cenach Sephorowych i to bez zniżki Vip,a cudze po cenie allegrowej i to u najtańszego dostawcy. Bo przecież mogę sobie to kupić za tyle )
Jak widzę,że ktoś tak wycenia swoje rzeczy - uciekam gdzie pieprz rośnie.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez narjia Pokaż wiadomość
Dziewczęta, mam taką sytuację i nie wiem co robić, w piątek 11 czerwca miałyśmy wysłać jednocześnie do siebie paczki z pewną wizażanką, ja wysłałam, ona twierdzi, że też.
2010-06-15 pisałam do niej czy moja doszła, bo ja od niej nie otrzymałam, odpisała mi : "Tak, wczoraj dostalam paczuszke. Moja tez powinna byc lada dzien"
Jako, że do dziś nie doszła to wczoraj wysłałam jej pw, czy może mi skan nadania wysłać, a ona mi na to dziś napisała "Hej!
Wczoraj moja paczuszka do Ciebei wrocila do mnie. Nie odebralas jej? Potwierdzenia moge wyslac tylko po weekendzie gdy bede maila aparat na dowod ze byla wysylana. "
Co mam robić, przecież to niemożliwe, żeby paczka była od razu wrócona, na 100 procent bym odebrała, bo siedzę w domu cały dzień, a że mieszkam na wsi, to listonosz zawsze przynosi (zaznaczam, bo wiem, że w mieście to różnie bywa) a nawet jakbym nie odebrała to przecież paczka ileś tam na poczcie by leżała, prawda? A nie że w niecały tydzień zdążyła tam i spowrotem jechać.
Jestem wkurzona
Co robić dziewczęta?
Mogla wrocic bo:
adres mógł być nieczytelny
karteczka z adresem odkleiła się/zamokła itp
Wizażanka pomylila adres i paczka wrocila od razu

mialam takie przypadki

poczekaj na zdjecie.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora