Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 20:29   #4837
Ghost19
BAN stały

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" cz. III

Cytat:
Napisane przez czelsi Pokaż wiadomość
Dotarły do mnie te legginsy http://www.allegro.pl/item1073697635..._przecena.html
Bardzo ładne, wyglądają zupełnie jak dżinsy, pod tym względem rewelacja. Co do rozmiaru to wzięłam M/L na 172cm wzrostu i 91cm w tyłku i są ok, choć mogłyby być z 1-2 cm dłuższe. Rozmiarówka jest dosyć zaniżona, myślę że na zwykłe M będą dobre, ale L to to na pewno nie jest. Jedyne co to w kostce nie są idealnie obcisłe tylko odstają troszkę, ale zamierzam je tam ciut zwęzić i będzie super. Naprawdę są baaaardzo ładne, szczególnie za taką cenę. Odstające nitki pozawiązywałam, żeby się nie pruły,obcięłam i teraz niczym się nie różnią oprócz takich bezdefektowych no może poza ceną także generalnie bardzo polecam

Aha i wzięłam przesyłkę ekonomiczną i na 3 dzień i tak była u mnie
Mam pytania
Jak oceniasz ich jakość? Nie będą do wyrzucenia po pierwszym praniu? Zastanawiam się nad rozmiarem S/M myślicie że na XS będzie dobry. Chciałabym je, bo jak na leginsy są na prawdę śliczne

Przy okazji macie sprawdzonego sprzedawce z jakimiś tanimi rajstopkami dobrej jakości?
Ghost19 jest offline Zgłoś do moderatora