Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 20:16   #4306
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja
Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

gratulacje

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Brawo! Fajne zakupy. Juz dawno takich nie robiłam....
ja tez ostatnie moje zakupy na etorebce byly jakies pol roku temu? wiec czulam jakis niedosyt i kliknelam, tylko chyba jednak za duzo
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
no ładna jest nie powiem...ale zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam, że wzięłam czarną a nie np szarą......ehhh ale ogólnie jest okej.

proszę:
wybaczcie, że na zdjęciu moja kołdra się załapała-na szybko robiłam zdjęcia
jej, zaczyna mi sie podobac....
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Już jestem I tak.

Lizzy jestem absolutnie zauroczona, jest piękna, cudna i w ogóle boska . Łańcuszek nie jest, ani cienki, ani z takiego badziewnego srebra. Jest taki sam jak okucia w Elvie, więc bardzo mnie to ucieszyło. Była już ze mną nawet na egzaminie, więc mam nadzieję, że przyniosła mi szczęście . Eko skórka jest mięciutka, nieświecąca, bardzo przyjemna w dotyku.
Torebka jest poza tym bardzo pojemna . Jestem z niej bardzo zadowolona i radzę kupować póki jeszcze jest . Zdjęcia nie oddają jej uroku ... trzeba wziąć do ręki i samemu podotykać i obejrzeć ją na żywo .

Teraz Emilka. I tutaj mam problem bo sama nie jestem przekonana . Miała być brudno różowa , a jest chyba za bardzo brudna bo jak dla mnie ten kolor jest nie do zdefiniowania.
Zauważyłam, że skórka jest miększa przy tym zgięciu niż w starej emilce co myślę, że jest plusem ...

Sama nie wiem ... ten kolor mi jakoś średnio pasuje i nie mogę się przekonać. Powiedzcie coś. Chyba najlepiej odwzorowuje kolor zdjęcie nr 1(chociaż u mnie w pokoju wydaje mi się, że jest taka jak na zdjęciu nr 3).

Ok .... FOTKI
oj oj oj strasznie ładne, zostaw emilke b. ladny ten kolor, sama sie nad nia zastanawiam, tylko nie wiem czy mialabym ja do czego nosic

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
aluzja: uważaj, Danula zaraz cię zaatakuje jak przeczyta o "granatowej" Alice
może nie
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze 3 egzaminy w tym jeden za dwa dni ... i nic jeszcze nie umiem
ja jutro mam trzy w tym ustny jeden... strasznie mnie nerwy już zżerają aż boje sie pomyslec co bedzie przed samym wejsciem... w sumie to nie wiem co ja tu robie (wlasciwie to juz umykam... trzymcie palce)
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Alice jest cudna tak samo simon jasna

PhiJA nie atakuję tylko informuję, żeby nie było zdziwienia w stylu "ojej myślałam, że będzie granatowa"
ocenie jutro, i jak bedzie chwila czasu bedą fotki

Miłego wieczorku

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora