2010-06-19, 20:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez żabka19
agravka om to ja mialam 12.10 ,ale ja licze termin z USG w 20 tyg. bo tak mam w karcie i tak oni mi tu licza.
|
Ja mialam om. 09.10 i termin mi wychodzi 16.07 cyke mialam krociotkie 25 zawsze wiec moze cos tam wczesniej wyjdzie mala 
Cytat:
Napisane przez Zuziunia
hej, byłam wczoraj na usg, szyjka 31mm a wiec sie wydłuzyła
mała zdrowa  waży 2200g
ja waze 67kg  w 3 tyg przytyłam 5 kg.... szok
|
To dlugasna juz szyjka, chyba nie musisz lezec juz? Dzidzia tez juz spora jest 
Cytat:
Napisane przez Misiulka1
Mamuśki, dzięki za kciuki, pisze najpierw co po wizycie i lecę nadrabiać.
A więc: szyjka twarda i zamknieta  ,.
|
Super, ze wizyta udana gorzej z ta szyjka juz moglaby cos zaczac dzialac 
Cytat:
Napisane przez anoxa
karolcia skurcze ustaly tak wiec tak jak sadzilam to byly zwiastujace mimo ze regularne i dosyc mocne no ale byly bez bolesne
a czuje sie w miare dobrze dzisiaj jedynie mnie krocze na maxa boli az mi ciezko wstac i troche plecy
|
buuu glupie skurcze, moglyby sie same rozkrecic tak chyba lepiej niz oksy.
Cytat:
Napisane przez hd2005
UWAGA! prezentacja Wojtusiowego albumu 
|
Zazdrosc mnie zzera!!!!!!!!!! przepiekny
Nie zgadniesz kogo dzis spotkalam ... Znow dresikow ze SR tym razem w M1 chyba gdzies blisko mnie mieszkaja 
Cytat:
Napisane przez karolcia228
Właśnie dotsalam telefon, ze tesciu zmarl 
|
Wspolczuje
Cytat:
Napisane przez Linka24
No porozmawiałam z MIchałkiem podczas kąpieli aby posiedział jeszcze w brzuszku iii.... i chyba mnie olał bo dalej mnie boli  Na razie nie panikuję. Poczekam na rozwój wypadków. AAA i zrobiłam po kapieli zdjęcie brzucholaaa
|
Mnie dzis caly dzien boli okresowo brzuch, stawy to jak u babci napizgaja mi, wzgorek lonowy tez u mnie ten bol okresowy promieniuje nie na plecy a na nogi :/, ale to chyba jeszcze nie to...
Cytat:
Napisane przez Basia84
czesc dziewczyny! ciezko was nadrobic codziennie i "dziwnie" sie czyta o skurczach, bolacych plecach, opuchnietych nogach  , jak my juz codziennie chodzimy na spacerki 
|
Po pierwsze co raz przysyojniejszy jest Oscarek, szkoda, ze tak daleko mieszkacie to bym z checia cos moze kiedys z moja mala 
Po drugie suepre wygladacie rodzice 
Po trzecie lol jaki Ci cycuchy urosly 
Cytat:
Napisane przez lazurowa
Dziewczyny... przytulicie mnie?
|
i nikt mi nie powie, ze zle byc jedynakiem!!!
Cytat:
Napisane przez sylviasol
Cześć mamusie, serdrdecznie witamy, możemy dołączyć??? 
|
Witaj
Musisz lezec bo masz skuyrcze czy Ci sie szyjka skraca?
|
|
|