Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 21:00   #3609
muminek88
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

dla tych co maja problemy z hemoroidami,pozamascia sa tez czopki avenoxktore szybciej jednak pomagają...

a do tych z zaparciami , mi pomaga postatniotroszke magnzez ale dopicia...
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
dzidzia ja właśnie pytałam na mojej uczelni o tą zapomogę...
nie wiem czywiesz ale jak wasze zarobki nie przekraczaja 504 zl na osobe to nalezytez ci sie 1000zl dodatkowego becikowrgo i 48 zl zapomogi comiesiac

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość

marta
masz juz jakis upatrzony stanik? ja mialam juz zamawiac z allesa ale pisza ze rozciagliwce. no i patrze na melisse. ale one dwa razy drozsze
wiesz jakby co to ja jak malego karmilam to mialam zwykle tylko z ramiaczkami odpinanymi i nie narzekalam

Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość
Słuchajcie to jest jakieś nienormalne. Wczoraj udało mi się Was nadrobić, skończył się dzień na 73 stronie, teraz wchodzę a tu 86!!!!!!!!....
"to jest tak samo szybko jak rozpiąć zamek błyskawiczny"!!!!!!!

Papeteria, Itakasia - koleżanka nie ma cukrzycy, bo ja też tak sobie pomyślałam i zapytałam ją.
Ale dzięki niej przestałam narzekać!!! Jak wczoraj zobaczyłam jej brzuch, to naprawdę to "było coś" - dwa razy taki jak mój, ...
no ja nie wiem skad one maja taka wene,ja tezwciaz w tyle....

a co do brzucha to ja tez nie wiem skad moj taki wielki jest....7,5 kg na plusie ale 28 cm w obwodzie!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Witajcie. Powiedzcie mi czy macie problemy z czerwonymi plamkami po goleniu miejsc intymnych na drugi dzien? Straszne to jest. Np. ogole sie dzis a za dwa dni zlapia mi skurcze i pojade do szpitala z takimi plamami...Jak sobie z tym radzicie o ile macie taki problem?
ja uzywam balsamu na podraznienia zaraz po goleniu a jak juz sa teplamki to drastycznie traktuje je szorstka strona gąbki i znow smaruje bo inaczej mi wrastają wlosy

Cytat:
Napisane przez Archea Pokaż wiadomość
Siala okazuje sie nawet ze mamy termin porodu wyznaczony na ten sam dzien zabawnie to wyglada teraz patrzac na te same bole o tej samej porze
moze kolejny podwójny porod bedzie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
obyś miala racje z ta pelnia, bo ja wlasnie 26 czerwca zaczynam 37 tydzien i baaardzo bym chciala wtedy urodzic))to co, ktora sie ze mna umowi na 26?:P
ja chce miec cc26 ale lipca

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
O niieee, nie wrobicie mnie w szybszy poród
1, 2 lipca zamierzam popuścić.
ja juz dzis popuscilam ale przez kichanie...nadrabiajac was szkoda mi czasu isc na wc bo latam co 10 min i tak sie to skonczylo chyba mnie jakas grypa bierze
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora