Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 21:15   #273
MiliVanili
Wtajemniczenie

Przekupka: 28 pkt / 97% pozyt.
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi

Witaj kochana, a więc sprawa pazurkowa wygląda mniej więcej tak:
Załącznik 3195825

1. Tip Blender Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 5%, cena nowego 30zł (20zł)
2. Primer bezkwasowy Sun Flower, poj. wyjściowa 5ml, nieużywany, cena 30zł (20zł ze względu na to że w środku pływa zawiesina, taki kupiłam i szczerze to nie wiem czy tak powinien wyglądać)
3. Oliwka brzoskwiniowa na skórki Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 10%, cena nowej 10zł
4. Czyścik pędzla Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek 5%, cena 10zł
5. Żel podkładowy Bonder UV Sun Flower, poj. wyjściowa 15g, ubytek ok 15%, cena 60zł (40zł)
6. Neon róż żel kolorowy Sun Flower, poj. 5g, nieużywany, cena 20zł
7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt
8. 3 pędzle do zdobień akrylowych EZ FLO z włosia naturalnego, nie syntetyczne, nieużywane, kosztowały ok 70zł/szt
9. Preparat do usuwania skórek 5 second, nowy, w Polsce niedostępny, cena 40zł
10. Nail Sever 5 second, odżywaka na zniszczone pazurki, odbudowuje, wzmacnia i przyśpiesza wzrost, nowa, cena 50zł
11. Wzmacniacz 5 second, coś jak klej, naprawia złamane lub pęknięte pazurki, cena 40zł
12. Odżywaka w oliwce na skórki 5 second, trójkolorowa, nawilża, odżywia i chroni, jest nowa, ale byla źle dokręcona i minimalna ilość wyciekła przez co opakowanie się zalało i starł się napis z buteleczki, cena 30zł
13. Bite Free 5 second, odżywaka przeciw łamaniu pazurków, nowa, cena 50zł
14. Oliwka brzoskwiniowa w markerze, nie wiem ile jej zostało bo byla używana, więc free
15. Dwa żele budujące IBD, kolor turkusowy z brokatową trawką, dają fajny efekt, nie są dostępne w Polsce, pojemność 14g, są nowe, ale po odkręceniu wyglądają jakby była ich połowa, może to przez kolor, bo napewno nie były używane, cena 65zł
16. Tipsy Beau Tips, gotowe tipsiki ze wzorem, 20szt, coś jak sztuczne paznokcie, cena 45zł
Załącznik 3195976

17. Clear żel i primer 5 second, w pędzelku, kosztowały po 70zł/szt, są nieużywane, ale szczerze to głowy za nie nie dam, bo nawet nie wiem jak powinno się ich używać (podobnie jak tego cudeńka spod 11 numerku)
18. Ozdoby, troszkę bulionu w różnych kolorkach i jakieś plasterki miodu, niewiele tego więc free
19. Białe frenche tipsy Ez Flow jak sie nie mylę, będzie coś koło 20szt, free
20. Rożowa podstawka pod dłoń, 15zł

Bardzo mało czasu na Wizaż

Edytowane przez MiliVanili
Czas edycji: 2010-06-19 o 21:19
MiliVanili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując