Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 22:15   #2743
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
no dam radę jakoś, chociaż przeraża mnie momentami ta dorosłość.
mnie też, od samego początku wy chociaż czasem byłyście podekscytowane, a ja zawsze moim realistycznym okiem widziałam wady i od razu pewne przerażenie
wydaje mi się to fajne, ale... zbyt dorosłe? z resztą jeszcze zaraz napiszę o tym mieszkaniu/niemieszkaniu z rodzicami

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Bardzo chciałabym tego uniknąć.
Noo, ojciec zaginął, matka rozwiedziona. Taki śmieszny rozwód był, bez jednej strony
ałć nie umiem sobie Twojej sytuacji wyobrazić...

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Marta, a co wy właściwie robicie na takim szkoleniu? I jak wygląda egzamin?
dowiadujemy się o technikach sprzedaży, czyli po polsku - jak wcisnąć każdą rzecz człowiekowi, który jest na nie
no i jak prowadzić rozmowy, co mówić, czego nie... a egzamin to rozmowa na słuchawkach

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Marta kolor trochę jassny, mógłby być o ton ciemniejszy, ale nie jest źle. Ogólnie jestem zadowolona, ale to było dopiero pierwsze malnięcie. Ale "...do zakochania jeden krok.."
jakie struny? eej wysłałam Ci już adres dawno, zaraz wyślę jeszcze raz. Wiesz co nie baw się, może wsypać w jakąś folię zwykłą, dobrze zabezpieczyć a ja sobie w coś przesypię
nawet nie wiem czy są opinie, nie wgłębiałam się w tą stronę. [daj znać jak dojdzie adres ]

Kamila Beige Sandy Fair ja mam i jest jasny a baaardzo jasny jest Fair Neutral. Jest duża gama kolorów, wejdź na stronę EDM.
no serio nic nie doszło teraz też, żadnego pw
struny w sensie takie torebki foliowe, bo tak to zupełnie nie mam w co zapakować.
nie wiem, gdzie mogę dostać takie coś

najwyżej coś tam wymyślę, tylko adres muszę dostać nie wiem czemu go nie ma
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora