2010-06-19, 21:54
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro - zanim napiszesz, przeczytaj pierwsze posty
Cytat:
Napisane przez anka_res
Tu bym się raczej obawiała, że będą Ci sugerować, że to "podróbka bo z Internetu" z wiadomych przyczyn, nawet, jeśli to oryginał. A dużo drożej u kogoś pewnego?
|
u DOMWERK 205+przesyłka
u jungenklinsmann 189,99 + przesyłka
to sprawdzeni sprzedający z listy na wizażu, w perfumeriach internetowych ceny od 230 do 270 + przesyłka w większości wypadków
cały problem polega na tym, że ktoś mi podkupił rewelacyjną aukcję i chodzi o zminimalizowanie kosztów dla moich wspólnokupujących (no i dla mnie również) 
ah no i jeszcze sprzedający peter_2008 wystawił teraz zafoliowany Kod, a u niego miałam kupować tester, no i on nie jest sprawdzony (chyba) jednak tutaj w weryfikacyjnym dostałam opinię, że jego produkty wyglądają na ok, nie tylko tester który miałam kupować ale wszystkie pozostałe. I u niego cena 185 + przesyłka.
Cytat:
Napisane przez molasses disaster
ale z drugiej strony, skoro sprzedający rozpoczyna cenę od 159 to znaczy, że ta suma już go satysfakcjonuje (a jak zarobi więcej na kup teraz, to tylko czysty zysk dla niego , a i motywator, żeby licytować, ze względu na sporą różnicę między tymi opcjami).
wybacz, ale od momentu mojej wpadki z AC jestem przewrażliwiona na tym punkcie - już się nie odzywam 
|
odzywaj się śmiało, takie ostrzeżenia właśnie są wskazane żeby nie kupować podrób, eh jak mnie to denerwuje, te całe podróby... chyba to już OT
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2010-06-19 o 21:59
|
|
|