Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WITOURS -opinie
Wątek: WITOURS -opinie
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 21:59   #88
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77
Dot.: WITOURS -opinie

Cytat:
Napisane przez goszta Pokaż wiadomość
A, wiecie co, ja jak byłam w rodzicami w Chorwacji to byliśmy na campingu naprzeciwko tego w którym obozował Witours no i powiem wam szczerze, że średni był... Łazienki okropne i plaża też niezbyt. Ten mój nazywał się Kosirina, więc jak będziecie mieli możliwość chodzić tam (to serio blisko) to radzę, łazienki dużo lepsze i plaża też fajna, w wodzie piasek.
Tak wcześniej mieli ten camping w ofercie i słyszałam że był tragiczny. Dlatego już z niego zrezygnowali i teraz jest inny camping.

A jeszcze co do Riccione to miasto jest bardzo fajne, jest gdzie isć, pełno sklepów, barów, knajpek i co tylko można sobie zażyczyć w porówaniu do Grecji, Thassos to Riccione tętni życiem

aa jeszcze mi się przypomniało, jakoś 2 razy w tygodniu nad samą plażą blisko campingu w Riccione jest taki jakby duży targ, gdzie można kupić dużo pysznych świeżych owoców, nie drogich. Jest dużo stoisk z fajnymi ciuchami, jakieś bluzki, spodenki, sukienki, bizuterie i ogólnie nie jest drogo i jeszcze sie można targować Ja zawsze jak tam szłam to sie obłowiłam :P

Edytowane przez klaudia77
Czas edycji: 2010-06-19 o 22:02
klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując