Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-19, 23:06   #2758
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ale to może być ciekawe no i nie mozna negatywnie sie nastawiac.

co musze zrobic, zeby zdac to beaty trzeba spytac bo szczerze to nie wiem, czy wystarczy zastosować się do tego, co na szkoleniu było - czy wystarczy próbować namówić - czy trzeba zakończyć rozmowę pozytywnie?
ale w końcu to nasza pierwsza taka rozmowa

no to zawsze coś, też dorywczo, jak będę miała fajną ofertę to na hostessę się piszę

a z kasą to ważne jest, żeby próbować, jeśli się da. przynajmniej dla mnie. ale mówię, jak wyjeżdża się do innego miasta to inaczej trochę, niż jakbym tu się miała wyprowadzić to tylko dodatkowe koszty i każdy by potraktował to jako kaprys z mojej strony. jak chce, to moge zarobić. bo wcale nie musze sie wyprowadzac, skoro studiowac bede tu.
(jesli bede, hipotetycznie)

dokładnie o tym samym pomyślałam, jak skończyłam pisać tego posta. racja, na pewno inne, ale... mniej ciężkie? a może gorsze?
kiedyś i tak będzie trzeba, a problemy będa jakieś zawsze i nie przewidzisz...
~

noo ciekawie tak,ale i nieciekawie też. ;-) staram się pozytywnie patrzeć.

pewnie trzeba się stosować do porad z kursu, tak myślę, na pewno Ci się uda. oni pewnie nawet nie pozwolą sobie kogoś nie przyjąć, bo przypuszczam, że potrzebują nowych osób?

no ja nie wiem, czy mi pozytywnie odpowiedzą, na razie mi odesłała maila, z jakiego miasta.

jasne, inaczej.. właśnie boję się, bo dotąd za bardzo nie musiałam gospodarować pieniędzmi na poważne wydatki, tylko swoimi, na swoje potrzeby- ciuchy, kosmetyki, kino, kawę, itp., a tam będą wydatki ważniejszego rzędu.

pewnie masz rację spróbujemy, mam nadzieję, że będę miała tam internet, żeby Wam na bieżąco pisać
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora