2010-06-19, 22:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
a i wklejalam link jak na skrzypcach na koncercie Ori pieknie gra dawid garett Mj, no cudo 
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Anisia25
az tak zle ze mna nie jest 
ale zbiore plony posadze nowe i musze odpoczac, bo jutro do Lodzi jade na chrzciny 
a tak mi sie nie chce ze hej
|
o rany 
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------
Cytat:
Napisane przez kamuha
Gronia...ja cicho i skrycie licze na FC...może jeszcze w niedzielę na Twojej liście bedzie więcej. MTV serwuje nam zeszłoroczny cyk 4 programów, które widziałam już 5razy...na 4fun ma byc chyba weekend...ale wiadomo jak u nich z tymi weekendami - parę godzinnych wejść weekendowych w ciągu dnia...co 3 piosenka tematyczna
Anisiu jak już obrobisz farmę itp. to cofnij się stronke lub dwie do opisu mego snu dzisiejszego 
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------
Aaaa okej Anisiu  Ale pamiętaj...bo to był czad 
|
jeju tak myslala, ze na MTV to puszcza, ja juz na to patrzec nie moge jak gdera ten sam, a malo MJ pokazuja
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...- 07.08.1995 (14.12.1996)
Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
|
|
|